AKTUELNO

Neprijatna tišina zavladala Belom kućom!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Dalila Dragojević i Aleks Nikolić spavaju u istom krevetu jutro pred venčanje.

Marko Đedović je dobio reč.

Vidi ja sam rekao, ovo je sada nama smešno. Verujem da je Dalilinom bivšem suprugu, ovo vrlo zanimljiva stvar, možda čak i dečački san. Rekao sam Aleksandri i Dalili imali su pomoćni ležaj, mogle su da legnu. Nama je ovo smešno i zanimljivo. Meni je rijaliti bio od trenutka od kad sam ušao do svadbe, a ovo mi je sve sada gratis. Ja ne bih mogao sebi ovo da dozvolim i da legnem sa nekim u krevet ko je sek**alno opštio sa nekim koga sam voleo, pa ne bih mogao ni u istoj prostoriji da budem - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks Nikolić je dobila reč.

Gde je sad ta silna ljubomora - pitao je Darko.
Mi kada smo ušle tamo u hotel, ja sam otišla nešto ranije. Na onom trosedu je bilo svega i svačega. Zaspala sam, šta da kažem. Darko nisam ja nju zagrlila dok sam bila budna, ne znam stvarno šta radim kada spavam, niti mogu da kontrolišem tada svoje pokrete. Nije normalno ništa što se izdešavalo - objasnila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo kažem da svako prebacivanje sada ne pije vodu. Kada je bilo ono da se piše za devojačko i momačko, rekao sam Mini da bude uz Aleksandru. Bolje mi je ovo, nego da je bilo čupanje i nespavanje. Svašta je moglo da se desi - ubacio se Dejan.
Ne znam šta da kažem - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević je dobila reč.

Ja ću reći da je sve krenulo od tog spiska kada smo pravile za devojačko veče. Svaka od nas dve je imala pravo da kaže, nije bilo konflikta. Vidi, ja sam malo pre rekla Filipu isto. Ja sam neko ko je konfliktna osoba i ne plašim se da uđem u konflikt. Mnogima sam ovde dala za pravo da mogu da uriniraju po meni, misleći da sam ja osoba koja sutra prođe i nasmeje se. Dosta sebe čuvam ovde, a da je početak, prošle bi dosta drugačije nego sada. Smatram da sam ovde sebe itekako izgradila, u smislu da promenim nešto što sam radila ranije...Poznavajući mene, ja sam takva kakva jesam. Da se ja čupam sa Aleksandrom i bijem, moglo bi da dođe da je u pitanju nekog koga volim. Da su bile dve mlade, a jedan mladoženja, u ovom slučaju Filip, ja bih odbila zadatak. Ja nemam problem sa Aleksandrom - rekla je Dalila, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Posle tog spiska je došlo i to devojačko veče, pevali smo, plesali, sve dok Mima nije pokvarila. Posle se desilo da moramo da odemo u hotel. Vidim tamo stvari, ne znam što bih ja izigravala debila da se ja sada razdvajam od nje. Devojka je možda u nekom momentu prebacila nogu, pa i ja sam neko ko je nemiran u toku sna. Provele smo najnormalnije taj dan. Nisam imala razloga da se svađam sa nekim. Dejan meni ništa više u životu ne znači, jedino što je ostalo je da mi je bivši muž. Da sam se razvela napolju, ja ne bih živela sa bivšim mužem i njegovom devojkom, koja je pritom bivša od mog momka. Na kraju krajeva svi bi trebali da se krvimo ovde, ali to je bilo na početku rijalitija. Ja sam imala sa njom jedan konflikt, sa Dejanom i ovo je bio kraj. Nemam potrebu ni da ga komentarišem više. Ne vidim i ne primećujem tog čoveka, ne zanima me. Ja sam smatrala da je moj otac ima i dalje emocije prema njemu, te bi i radio na pomirenju. Posle ovoga, nema pristup mom ocu i to je to - nastavila je Dragojevićka.
A kući vašoj - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče kuće, biće isplaćen taj deo koji je uložio i taj automobil će mu biti vraćen. Nema potrebe da bude kod mene, na njega je registrovan. Neka dođe on ili njegov otac, ne zanima me, kraj! Mi smo sada primorani jedni na druge ovde, da smo tu negde u blizini i da ne trebamo imati komunikaciju po tim nekim pravilima života. Ne gledam je kao konkurenciju, jer nemam razloga, a isto tako kao i pretnju - zaključila je Dalila.

Filip Car je dobio reč.

Naravno da je nama ovo postalo normalno. Zašti se daje tome na značaju? Upravo zato što meni Dalila zamera što sam ja sa Dejanom kolega, a što Aleks zamera Dejanu što npr. gleda ili taji nešto prema njoj. Zamerate sve i onda legnete u krevet i zagrlite se - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan Dragojević je dobio reč.

Ja više nemam problema što se tiče moje veze. Filip i ja igramo kockice već četiri meseca - rekao je Dejan.
Hoćeš ići u Crikvenicu da igrate kockice? Ti, Car, Bruno i ekipa - pitao je Darko, a Car se nasmejao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam - rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Zadruga