AKTUELNO

Šarena mišljenja!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Dejan Dragojević i Aleks Nikolić počinju Igru istine u prvoj bračnoj noći, pa u tom momentu i ulaze u sukob.

Sandra Rešić je dobila reč.

Ja se slažem sa stvarima da budeš dobra sa nekim, pa meni gurneš i mi se posvađamo. Tu ga razumem, ali to je Aleksandra, ona je takva. Ona pukne, a Dejan kad zameri to je to. Sve ono što posle prokomunicira, ne zanima g au životu, kao što je u mom slučaju. Mi se nikada nećemo pomiriti, ja stojim pri tome. Ne bih komentarisala sebe i njega, to je moj stav prvenstveno, pa onda i njegov. Ne zanima me šta će ko da kaže...Ne verujem da mu je teško to što je ona sedela sa nekim, jer je svestan da neće ona flertovati. On njoj ne zamera što je ona sedela toliko, koliko će da joj zameri to što će iz toga proisteći. On oko toga vodi računa. Sa te strane ga razumem, ne opravdavam ga, jer smatram da je Aleksandra prema njemu korektna - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma Sejranić je dobila reč.

Izgledalo mi je da je on pokušao da izbegne odgovor. On kad je bio sa Dalilom u braku, nije pokazivao ljubomoru. Meni je ovo čak frapantno. Ja se sećam tog jorganića, samo što je stavljao zavese, tako da mi ta priča ne pije vodu. Kad god ja komentarišem, on njoj dobaci, ona promeni facu, to može i Aleks da potvrdi - rekla je Irma.
Ajde potvrdi joj, da vidim samo - rekao je Dejan Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić je dobio reč.

Da li je Aleksandra sa Dejanom zbog rijalitija - pitao je Darko.
Sama mu je dala tu vrstu sumnje svojim ishitrenim reakcijama. Ne smatram da igra rijaliti... - počeo je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponižavaš je sa lutkom, nemoj da se zaje**vamo ovde - ubacila se Irma.
Mislim da isto razmišlja kao i ja, da mu prođe nekad kroz glavu. Aleksandra je ovde radila stvari koje nije do sada radila - nastavio je Stefan.

Marko Đedović je dobio reč.

Ne mislim da igra rijaliti, isto tako ne mislim da Dejan misli da igra rijaliti, jer bi to dalo potvrdu da i on igra rijaliti nakon svađa, kada se pomire. U tim svađama ljudi pribegnu svemu i svačemu, kao i Dejan - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako joj kažem nemoj to, to i to, jer nam pravi problem, ona sve kontra. Ona ubaci nas kao vezu u problem - rekao je Dejan.
To je rijaliti u jednom smislu, a ne u emotivnom, da se je*e po tuš kabinama zarad rijaltija. Ti bi isto igrao rijaliti kada bi se mirio sa devojkom koja igra rijaliti sa tobom...Što se tiče Sandre i njega, ne mogu to više, se*e mi se. Ja sam rekao šta sam imao. Što se tiče mene i svega ostalog, on je odgovorio onako kako je Dejan odgovorio. Dodao je još neke ljude, ja vrlo dobro znam sve, jasno mi je. Sada neću, nije vreme - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Zadruga