AKTUELNO

Nije im promakla ni jedna tema.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića o Milici Veselinović.

Darko je podigao Stefana Karića, pa mu je tom prilikom postavio pitanje.

Koliko ti je više preko glave da meriš svaku reč kada treba da komentarišeš Milicu i Mensura - pitao je Darko.
Došli smo do toga da moramo da razmišljamo da će neko da iskoristi neke reči protiv mene i Mensura. Ja sam mu skrenuo pažnju na samom početku njegove veze, u septembru, kada sam čuo te šatro priče koje su se desile u karantinu, da me posle ne grize savest da sam znao a nisam rekao. Pustio sam ga da ide u tom smeru u kom on misli da je najbolje. Znam kakvi su mu planovi bili, pa nisam razmišljao da će to tako daleko da ode. Kad sam video da je odneo vrag šalu, surovije sma mu skretao pažnju. Nisam bio svestan da ga moje reči zabole, itekako sam ga povredio, što mi je žao, ali je opet teško da razmišljam šta ću reći. Na kraju sam pukao i rekao svašta. Ja nikada ovde nisam razmišljao kako će šta da zvuči, kad je on u pitanju, bio sam najiskreniji moguć. Iskreno, nije nas ništa koštalo odnosa. Ovo je moglo da nam ili ojača odnos ili da nas rastavi, nama je ojačalo. Mislim da smo se ove sezone upoznali napolju...On i ja se u krug ponavljamo i mislim da mu je teško da sluša mene i ja njega. Mislim da je svestan nekih stvari za koje mu ja kljucam. Krivo mu je kako se Milica ponaša prema njemu - pričao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja to stvarno mislila. Neću uopšte da se bavim time, verovali ili ne, ne intresuje me. Znam da sam rekla sve i svašta u besu i bilo mi je krivo što sam sebe dovela u tu situaciju. Osećam se povređeno, naravno ako volim i ako sam zaljubljena...Ne znam šta je tačno bilo. Ja sam oduvek pričala da on Stefanovo mišljenje itekako poštuje, voli da ga sasluša - ubacila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje da utiče na njega, bilo bi drugačije. Iste stvari radi, a na iste mi se žali. Moje mišljenje ni jednog trenutka nije uticalo na njega kad je vaš odnos u pitanju - dodao je Karić.

Mensur Ajdarpašić je dobio reč.

Ovde se isključivo radi o mom i Stefanovom odnosu. Prvo od ovoga dole što sada gunđa i jede, jer je on prvi koji zagovara neke stvari koje on ne poštuje. Ti si ga ovde sr*o i pi**o u usta te je**m ja! - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja je bila tvoja incijalna namera ovog razgovora sa Karićem - pitao je Tanasijević.
Radi se ovako. Ja sam neke stvari rekao, a nisam ih tako mislio, ja bih bio proglašen za najgoreg čoveka ovde. Zamisli da sam ja na primer opsovao nekog. Koliko to govori o ljudima koji selektivno postupaju - dodao je Ajdarpašić.
Ja se tu slažem da neki ljudi imaju selektivne stvari. Je l' postoji šansa da je tvoj odnos prema ljudima bio drugačiji, pa sada skaču - ubacila se Sandra.
Ne. Poenta je da se ja nisam sada zalagao za nju i da nisam ništa uradio za nju - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda bi on i želeo meni da odgovori, ali se plaši vaših pritisaka. Da smatram da te nisam uvredio, ne bih imao potrebu da se izvinim. Ja sam ovde 26 meseci, možete da prečešljate moje učešće. Vi nemate ni jedan pritisak od strane gledalaca i ovih u kući. Vratite klipove kad sam ja rekao nešto loše devojci, pa je ona bila i ovakva i onakva, i ja isto, pet meseci posle. Ja ti sad kažem, moj i tvoj odnos, ne znam što razmišljaš kako bi to bilo - rekao je Karić.
Ne radi se o tome kako mi nastupamo jedno prema drugom, nego generalno. To je taj kodeks. Mene je stid i sramota da objašnjavam nešto ovim ljudima - rekao je Mensur.
Ja te molim kao drugara da ne razmišljaš kako ćeš da pričaš sa mnom - rekao je Karić.
Je l' imaš nešto da mu zameriš - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se za Milicu borio i izborio se. Kako ja to pravim od nje žrtvu i mučenicu? Ja stojim sada ovde, ne odustajem nikada ni od čega. Ja sam sebi najgore napravio. Ona koja je ono napravila na bazenu, nakon svega, da me onako isproziva, to je boleština
Ako imaš ovako kodekse, onda moraš da imaš kodekse i u ljubavnom odnosu. Da te ne zaje**va, da ti ne je*e i mrtvo i živo. Da li sam te ja nekada opsovao ovde - pitao je Stefan.
Ne - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li sam ti uvredio porodicu ovde? Da li sam te udario ovde - pitao je Karić.
Ne brate moj - rekao je Mensur.
Rekao sam ti da ne stavljaš Marijanu na kajak, jer daješ Milic materijal da koristi sve protiv tebe - rekao je Karić.
Dolazi se do sitaucije da je Mensur ne voli i da je ostavio zbog podrške. To govore pojedinci ovde, ali kad čujem o kakvim ljubavima se priča ovde. Ako su dva lejzi bega dokazi ljubavi, ako mi pričaš o tome, šta ja tebi da kažem? - rekao je Mensur.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Zadruga