AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima naredni video klip na kom su imali priliku da vide svađu Nikole Grujića Gruje i Milane Šarac Mime iz garderobera.

Mima je dobila reč.

Svaki dan me zatvarao po garderoberu i ispirao mi mozak. Ne mogu da on mene zatvara tu i da me ispituje za Boru i šta se desilo. Ja sam na početku rijalitija rekla šta smo imali Bora i ja. Mislim da je on plakao jer je postao svestan čega što se desilo. Ako sam ja tog dana završila u zatvoru, zašto je on pitao moju najbolju drugaricu Marijanu da spava pored nje, dok se ja ne vratim. Mića dolazi danas i kaže da se grle Dia i Gruja. Darko, vi mislite da ja verujem više išta ovom čoveku - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su u ozbiljnoj nekoj priči, grle se i maze se. Meni je drago, jer se tako oslobađa od tebe - rekao je Mića.
To je sve čula danas i juče, a ona je meni u ponedeljak rekla da sam psihopata. Što se vadiš na ovo sada - pitao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričamo o čoveku koji je rekao da je zaboravio kako mu izgleda ćerka i ja ne želim da budem sa takvim čovekom - odgovorila mu je Mima.
Ti si tako loš čovek, da ja ne mogu da verujem. Nikad ovakva žena ne može da bude pored moje dece. Ja te nisam kanalio, ti samu sebe kanališ. Ovo aludiranje za decu, ništa lošije nisam mogao da čujem - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da i Mimas jede go**a. njih dvoje su se našli, a kad malo bolje razmislim, njih dvoje treba da se smuvaju - rekao je Miki.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.