AKTUELNO

Krčka se haos?!

Neposredno nakon završetka emisije "Gledanje snimaka", Anđela Đuričić je ušla u sukob sa Dijom Kostić, koji je započeo već u gorepomenutoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja najiskrenije tebi kažem da kada neko pređe sa mnom granice, nema više šta. Ovo je jako ružno od tebe, krenula si fizički na mene. Rekla sam da si se možda iznervirala, ne zameram. Sa mnom jednom kada neko pređe granicu, to je kraj. Možemo od sada da imamo korektnu komunikaciju. Generalno je jako ružno da žena ženi prebacuje takve stvari, a ti imaš jako mnogo godina da bih te ja učila takvim stvarima. Mada sam odmah shvatila da si me ogovarala, ali da znaš da ja tebe nisam. Jako je ružno da me ogovaraš i da dovodiš u pitanje to kad sam ja u pitanju ili bilo koja devojka. Uopšte ne želim da pričam na tu temu, je l' ti kapiraš da je blam da pričaš o prašini i pašteti koju si ostavila na stolu? Je l' ti to kapiraš? - rekla je Anđela.
Dobro možda je za tebe blam - rekla je Dia.
Ja nikada nisam pričala o tome - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, to je živa istina - dodala je Dia.
Kakve veze ja imam sa prašinom koja pada, da li si ti normalna devojka? - pitala je Anđela,
Pa što nije pala sada na moju stranu gde sam čistila - uzvratila je Dia.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, pitaj tu stranu na kojoj nije pala, jer ja odavde vidim paučinu...Ne znam, je l' ti kapiraš da se o tome ne raspravlja - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Zadruga