AKTUELNO

Dalila i dalje tvrdi da neće!

Dalila Dragojević je danas na stepeništu Bele kuće porazgovarala sa Markom Đedovićem o svom odnosu sa Filipom Carem, a on smatra da će se oni ponovo pomiriti.

Nećemo se pomiriti. Video si šta mi je srčano izgovorio - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Najkrupnija stvar koja se desila je šta je on izgovorio i preko čega je prešao, a to je da se zakleo dete. Vidi se da ćete se pomiriti. On samo laje i jede g*vna - pričao je Marko.
On kaže da sam ja namerno sve uradila da on pređe zakletvu - nastavila je Dalila.
Pa traži krivicu u drugima, ti neka i priznaš, a njemu je uvek drugi kriv. Veruj mi, ne može da se odupre, vi ste kao gospodin i gospođa Smit, još vam pištolji fale. Vraćam ja film, razmišljam da li je slično kao sa Minom. Prošle godine kad se mirio sa Minom je tražio izgovor, kao: "E, sad će ona da vidi". Nikome nije dokazivao, on se mirio jer je hteo, a traži alibi, da mi ne mislimo da je manji muškarac. Nisu isti slučajevi. Prošle godine je Mina sa Franom bila tamo, kao on tebi sa Majom. Uopšte nije slično, jer ti to njemu nisu uradila. Ti si se družila sa Anđelom, ali ništa konkretno niste imali. Kod njega u glavi to nema istu težinu i to ga j*be, zato ne može da se ratosilja. Zato je meni pričao da vas gurnem u odnos - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta kaže sinoć Anđelu, Zola pričao za ovu situaciju sa Nevenom, a Filip kaže Anđelu: "Treba sve da pričaš, mislim da si i u mojoj situaciji mnogo prećutao" - rekla je Dalila.
Jer traži nešto. Ne može sam sa sobom da se dogovori i to je bes. Lako bi se on sa nama svađao, ali on se svađa sam sa sobom. On ne propušta priliku da priča o tebi, ispra mi mozak. Ja njega ne bih mogao da trpim u vezi, sve iste situacije, ali samo da se priča o tebi. Sto puta ista priča, pa kaže svaki put, da bi saznao nešto novo. On samo ne može da uskladi glavu i srce. Čovek nije normalan, ne može on sa sobom da se nosi, sve će gori biti - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni varira, od toga da ga volim, do toga da ne mogu očima da ga vidim. Oči bih mu izvadila kad mi napravi one face - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.