AKTUELNO

Toliko je bio van sebe da su pale ozbiljne pretnje.

Miki Đuričić je večeras toliko pobesneo da je morao da ode do Drveta mudrosti i požali mu se na ukućane, jer su mu ponovo ukradene cigarete.

- Ovo više nema smisla. Meni svi sve naplate. Uroša od početka hranim, puši moje cigare, prozvao me za 200 dinara što mi je dao za kazino, vratio sam mu. Janjuš je isto kod mene na hrani, dobro i njemu dugujem 1.800 dinara. Ja sam sad igrao tenis i meni su ukradene cigarete dok sam igrao tenis. Ja ne mogu ovo, na šta ovo liči - požalio se on i dodao da od Saške Karan kupuje cigarete za 400 dinara, pa da mu ih ona u toku dana ukrade i ponovo proda za istu sumu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu nije bio kraj Mikijevim žalbama, pa je nastavio da nabraja stvari koji mu smetaju u rijalitiju.

Kad se vraćao u kuću, Saška ga je pitala gde su mu cigare kad ih je danas kupio, što je njega dodatno izbacilo iz takta.

- Jesi ti, Saška gluva? Ukrala mi je neka ku*va, govno ljudsko mi je ukralo - rekao je on, a ona je nastavila da doliva ulje na vatru, pa je Milanu, s kojim je pušila, rekla da on sigurno misli na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kad budem video da mi neko krade, ukucaću mu ekser veliki kroz ruku, ići ću u zatvor pet godina - izjavio je u besu Miki.

PROČITAJTE JOŠ: STIGLA GA KAZNA: Uroš pokušao DA PREVARI VELIKOG ŠEFA, pa se gorko pokajao! (VIDEO)

Pogledajte u snimku kako je tekla rasprava:

Autor: V. T.

#Cigareta

#Miroslav Miki Đuričić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'