AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Je l' si se uverio sinoć da je Dalila zla? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja često u svađama kažem da je zla, ali mislim da je to teška reč da je neko zao. Neka bude da je kvarna sa nekim postupcima. Kvarno mi je kad mi neko zamera stvari, a sebi dozvoljava nešto što mislim da je pune gore. Juče se napravila frka što sam napolju pušio cigaretu. Čuo sam da je Sanja ušla u raspravu sa Mićom i ja sam kroz prozor rekao: "Bravo, Sanja". Videla sam da se suprotstavila. Ako staneš na tu binu, gledam ka tamo, ti plešeš gde ti je bivši muž i taj momak. Budeš na poziciji gde si viđena i želiš da te vide. Mislim da meni te stvari nisu u redu, ali sad ima stvari da radi stvare koje god želi. Nemam potrebe da bilo šta radim sa strane - govorio je Car.
Dalila? - pitala je Ivana Šopić.
Nemam komentar - rekla je ona kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Dalila toliko zla. To su stvari i situacije koje se prepliću. Ona mora da radi neke stvari, na boljoj strani sebe i da se to vidi. Ona je uradila šta je uradila i generalan utisak može biti takav. Stvari zbog kojih je sve radila, ljudi nazivaju emocijom. Stvari su od nje napravile zlu. Ja bvih proleteo kroz nju koliko me nervira, a u drugim bih je zagrlio. Ona kad oseti da je nešto njeno ugroženo, napravi situaciju da deluje kao najgora osoba ovog sveta, a posle pet minuta reaguje drugačije. Ja mislim da iz nje izbija strah od gubitka. Posle vidiš neku drugu Dalilu, u koju se Filip očigledno zaljubio. Iz FIlipovog aspekta Dalila nikad ne može biti zla - komentarisao je Marko Đedović.
Ja verovatno imam krivu percepciju kad za odnos od pre sedam godina kaže da je bio lep i da je lepa uspomena. Meni je to vređanje inteligencije. To nije nadmetanje, to je ludilo mozga. Ovde je mala tolerancija, meni je to haos. Ja nemam problem sa nekim stvarima, ali danas sam došao u emiciju i slušam kako Matora priča o s*ksualnoj energiji Dalile i drugog momka. Ja sam o njoj imao totalno drugačiju sliku, kad su se dešavale gluposti mi smo počeli da se svađamo - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je na početku bila mnogo gora nego sada, i u odnosu sa Dejanom i sa drugim ljudima - dodao je Đedović.
Ona je bila neko ko je bio krh, razgovarala sa Dejanom, nije znala kako će sa njim. Nije se zaljubila u mene, pa se odmah ostrvila na Dejana. Meni je u mojim očima bila drugačija. Nakon što Dejan n*čepi Janjuša, ona kaže kako je on dovodi u neprijatne situacije. Bila mi je totalno drugačija. Ona meni mesec dana nije dozvolila da je dodirnem i to mi je davalo drugi dojam. Ona je meni u početku pokazala empatiju prema Dejanu, a kad smo ušli u odnos to se promenilo. Je l' tebe Dejan ne zanima? Šta god on da priča ostani suzdržana - nastavio je Car.
Ona je sebe unakazila, a Dejana ponizila - rekao je Mića.
Ja sam zao, ja sam kriv, a ja sam tim nemam problem. Ja sam nju sto puta ostavio. Ovde nije lako i nekog konačno ostaviti. Filip nije dobar, Filip se ogrešio. Za mene je zao neko ko te dovodi u situacije, pa ti prizna, a nakon jedan dan ponovi isto. Ja bih nju sad najradije zagrlio i poljubio. Jedno je razum, a drugo je srce. Zaljubio sam se i vezao sam se - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.