AKTUELNO

Drama u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Care, savetovao si Zola da to sa Viki ne radi pre dva dana, tako da nije alkohol razlog, nego je skupio razlog. Da li misliš da je to u redu prema drugu, iako je taj drug latastrofa. Čuli smo vap razgovor - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta drugarstva nemaju budućnost i nemaju tu lestvicu. Ja sam rekao da ako on smatra da prijateljstvo iam budućnost i da se momak nije ogrešio, onda ne treba da čini to. Rekao sam i pred Viki da ona može da bude dobar drug i pleminitija od mnogih, ali je katastrofa za devojku. Ona je čak možda i najveća katastrofa. Nije mi korekrno što se tiče Marka i iznenađujuće mi je to za Zolu - pričao je Car.
Nikad nisam pomislio da je gledam na takav način, nisam joj dao kompliment, niti sam je pipuno, do bazena. Ja sebe preispitujem kako da sprečim. Vraćam film da li sam trebao da radim neke stvari drugačije. Marko meni nije uradio ništa loše. On je rekao meni jutro pre nego što je otišao da je voli 1% da bi bi imao takav stav prema njoj. Meni je loše što se ja ovako osećam. Mogao sam da ćutim i da se zakamufliram i da ne dozvolim da se desi situacija u bazenu. Sve je bilo jače od mene... Ovo su stvari sa kojim ne mogu da se izborim, osim da prekinem komunikaciju. Nećemo više da komunciramo i jedno drugo ćemo da zaobilazimo - govorio je Zola.
Zamisli ono drug ti je Zola, Anđelo, Filip ili Tomović i ostaviš devojku, a vrati se razvaljena. Neverovatno družina koja se naziva drugovima. Zola je kreativan i vidim da je njemu sve šala i da tu nema prijateljstva - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu rekao jutros, gore mi je što ovako priča, nego da se desilo da su se napili i desio se poljubac. Gore mi je ovo što priča, jer ovo je emotivno stanje i on je zalju bljen. Zaljbuljen kao što sam se ja zaljbuio u nju (Dalili) - nastavio je Car.
Ja ću samo reću ko ih j*be, mislim na Marka i Zolu. Prebacila sam u glavi, ko vas j*be doslovno - odbrusila je Viki.
Ovo je bio njen cilj da Marku malo vratio - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo ne pričam jer je on u ovakvom stanju, meni je žao što naše drugarstvo ovde i napolju ne može da se nastavi. Sa druge strane slušam njega i ovo što priča, sve je on meni rekao u baeznu, jutros i pred svima. Na osnovu svega imam zaključak i neću da otkrivan ništa, ko vas j*be - nastavili je Viki.
Rekla mi je da bez obzira na sve ona još uvek ima emocije prema Marku - otkrila je Matora.
Ja smatram da je najbolje da nemamo komunikaciju. Mogao sam ništa da ne kažem, ali sateran sam u ćosšak sa situacijim koja se juče desila. Ja bih te zamolio da mi više ne nudiš cigarete i da ne ulaziš u pušionicu kad sam je tu - poručio je Čolić.
Oni nisu hteli da izađu iz ovoga jer im je bilo lepo. Da li je kriva ona što je ovo dozvoila ili on koji je to uradio svom prijatelju? Viki je htela da se dokaže, da ona nije Nevena, Irma i da on samo priča priče i da su u nju zaljubio. Zolu boli ovo - pričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja javno kažem da od danas muvam ovog čoveka - poručila je Viki.
Ja javno kažem da ne može da me smuva i da neću biti sa njom ni u kakvom odnosu - rekao je Zola.
Mene kad neko ne interesuje, ja nemam emociju. Je l' imaš argument da me opravdaš? - pitala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.