AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Zašto nisi ovako urnisao Dalilu kao Anu na radiju kad se prošli utorak olešila, valjala po podu, vrtele oko šipke u bazenu, mlatila te kao zvečku - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Urnisam sam je tad i urnisa sam je devet meseci. Ja njoj to kad kažem, ona kaže da je to ispiranje mozga. Ja sam sve svađao sa Marijanom ljudima koji su bili ispred rehaba. Džabe krečimo, bila Ana u pitanju. Ja sam Ani pričao kao voditelj, a vi ćete tako da tumačite - rekao je Car.
Ti si sa Anom imao s*ks i ušao u vezu sa Dalilom - dobacio je Lepi Mića.
Ja sam ušao posle gorih stvari, ona nije tad završila sa nekim momkom. Ona je samo sebe upropastila zbog mene, jer sam ja razgovarao. Ja sam svestan svojih grešaka, ona svoje ne priznaje i opravdava, negira ili izvrće - dodoa je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne slažem sa tim pitanjem, jer meni to juče nije izgledalo kao kritika voditelja prema zadrugarki, nego kao ljubavna kritika zbog Mateje, kako se ona ponašal. Ovo sad on traži reč, kritikuje nju. Niko nije komentarisao, a ti tražiš i da treba glava gore. Kako možeš mene kao svoju bivšu da kritikuješ kao što kritikješ svoju svantru? Mene da poistoveti sa svojom avanturom. Za mene je radio juče zvučao kao ljubomorne scene Filipa Cara za ono što je bilo privrženo njemu da ode na drugu stranu, a to je Mateja. To su kompleksi, a ne kritika. Ti si tu mladu devojku odveo u tuš-kabinu i nije te zanimalo što ima 19 godina. Ove balade može ljudima koji ga ne poznaju, ja ga poznajem i kod mene ne prolazi - govorila je Dragojevićka.
Ana ovde može da radi šta hoće i sa kim hoće. Ana Jovanović je neko ko je sa mnom bio u priči, ali ja iskreno kažem stvarno neko nebitan u mom životu. Ona se ne slaže da ja komentarišem, kako je ona kad ona poistovećuje moje uspomene sa bivšim momcima, ističe kako joj je bilo lepo i priča o jednom, drugom ili trećem odnosu. Kako razmišljam kad se osvrće na Dejana ili komentariše Sandru Rešić i Anđela? Ja sam sebi dozvolio greške svaki put kad smo raskinuli, napio bih se i namerno radio budalaštine i gluposti. Sve sam sebi radio. Meni sa Anom ili nekom drugom devojkom nije bilo lepo jer nisam bio sa voljenom osobom, koliko gog to zvuči. Ja sa Anom tokom s*ksualnom odnosa, ljubljena ili pričanja se nisam osetio lepo jer pored mene nije bila moja voljena osoba. Ja sa njom raskinem, napravim sr*nje, vidim njeno ponašanje i pomislim "Ko je ova devojka?". Ja pokažem koliko mogu da budem slobodan ili koliko mogu da budem opupten. Ništa mi to pravo nije donelo. Ovaj put ne radim te stvari, ali sam slobodan po pitanju gostiju u svom radiju - dodoa je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja izlaganja i njega izlaganja ne mogu da se porede, jer sam ja bila pomenuta. Bude u pitanju neko sa kim sa bila pet godina, podbode me, pa ja na to odgovorim .On nije bio pomenut, devojka je pričala o svom pijanstvu, a on je tražio reč. Ona nije otišla sama na radio, nego je on nju pozvao. Ja Dejana nisam kritikovala, Anđela nisam komentarisala jer je popio. Komentarisala sam onog trenutka kad sam bila pomenuta u izlaganjima. Sam se nabacuješ i sam komentarišeš, neprozvcan od strane voditeljke ili Ane, sam si se javio. To je velika razlika između nas, a ja na tvoje balade više neću da ćutim - nastavila je Dalila.
Mene Ana kad je vređala to jutro, ja je nisam vređao, nego sam se pomerio. Mene Ana ne može da uvredi, očara ili razočara. Ona može samo da me spotakne kako radi indirektno vređanje mene, ja mogu samo da vratim merom da iznesem svoj stav, mišljenje ili u radiju - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Od danas komentarišem sva pijanstva, pa da mi ne stiže kako dajem sebi slobodu da koemntarišem nekog sa kim sam bila. Meni se zamera moj ples. Ja sam plesala, pijana nisam bila. Provela sam većinu noći sa Markom Đedvoićem, a mogli ste da vidite kako izgleda kad se prepijem. Ja ne završim sa nekim drugim, ne vučem druge i mene neće da postoveti sa svojim odnosima - poručila je Dragojevićka.
Ja nisam neko ko plače za bivšima i ističe bivše odnose. Ja sam rekao da se ne ponosim bivšim odnosima. Ja nisam plakao i gledao ko je kakvu košulju i majicu obukao. Završio sam - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekla da su svi odnosi isti, izdvojila sam moj odnos sa njim i rekla da nijedan odnos ne može da se poredi sa tim. OVaj dečko samo sliša šta njemu odgovara. Ne možete da mi kažete da je njegov postupak jer je on radio voditelj bio normlana. Insistirao je da joj da poklon, a meni nije ponudio ni sladoled. Nikad mu neću zabpraviti ovo što mi je radio. Ja znam šta sam radila za njega - nastavila je Dalila.
Neka mi ne oprosti sladoled, ja joj nikad neću oprostiti Dejana Dragojevića. Ja sam 1000 puta istakao da sam se ogrešio o ovog čoveka, ne moram i dalje da se grešim. Moram da budem neko ko će da spusti glavu i tera svoju devojku da se takve stvari ne ponavljaju. Ona neka meni ne oprosti sladoled, ja njoj neću bine i plesove - dodao je Filip.
Ja kad bih isticala njegova nedela, ovaj rijaliti se ne bi završio. On svaki put priča o mojim nedelima, jer pere sebe, jer je on bio loš prema meni - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.