AKTUELNO

Ono nije očekivao!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević. Darko je otkrio da mu se javila bivša zadrugarka Mima Živković, koja je imala specijalnu poruku za Đedovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko javila mi se Mima Živković, a ovo je rubrika stigla nam je pošta. Ja bih htela da poručim da je Marko napredovao i da je u "Zadruzi 5" bio moj favorit. Ima moju podršku. Znala sam da je ispod oklopa jedna divna duša - glasila je poruka.
Mima je pevala kod Zorica Marković na otvaranju kafane. Mi smo i u "Zadruzi" bili okej. Mima, ljubim te. Vidimo se kad dođeš u Beograd. Jako mi je drago zbog ovih priča i budalaština. Kad zamere, zamere jednu stvar - poručio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad budu videli da osoba prema kojoj si ispao loš o tebi ima najlepeše moguće mišljenje - dodao je Darko.
Onda možeš da misliš kakav sam. Meni je bitno da ljude koje gotivim, cenim i poštujem je uzvraćeno na isti način. Ja sam sticajem okolnosti video administatora grupa jedne od pobednica, vidi uveče da sam je video.. To su neki nezadovoljni ljudi. Ja ću da trpim da sam pokazao sve najgore, samo da se razlikujem od onih koji su za njih pokazali sve najbolje. Nikad neću biti do kraja iskren, jer kad bih bio... Haos bi ispao - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.