AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Marka Đedovića i Anu Spasojević. Oni su odlgedali prilog kad se Dejan Dragojević odrekao svojih prijatelja, Marka, Sandre Rešić, Tare Simov i Frana Pujasa, ali i žestokog rata koji je usledio između Đedovića i Dalile Dragojević.

Je l' se čuješ sa Dalilom? Je l' priča za Gringa? - upitao je voditelj.
Ja sam sa svima okej. Čujemo se, neće da priča sa Gringa. Ja se nisam razvodio, slikao, kupovao džipove. Meni Dejan, Dalila, Filip, Aleksandra ništa nisu uradili - govorio je Marko.
Kako reaguješ kad kažu da bi tu trebalo zauzeti stranu? - pitao je Darko Tanasijević.
Oni nek se priklanjaju, imaju svoja posla. Ja sam rekao da nikad neću izabrati stranu, nego ću u zavisnosti od dešavanja pričati ono što mislim. Meni Dalila i Dejan nisu zvezve da bih se opredeljivao, niti se u životu opredeljujem. Rekao sam u samom startu da je bolje njima da se opredele za mene, nego ja z anjih. Ne mogu sebe da ponižavam i da se opredeljujem za ovog ili onog. Mogu da kažem da li je nešto lepo ili ružno, pa ako se svidi svidi - objasnio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, koliko je bilo teško ostati neutralan? - pitao je Darko.
Ja nisam stala na Dejanovo stranu jer sam u njemu videla favorita ili nekog koga treba da žalim. Povuklo me je jer sam smatrala da je ispravno i idalje mislim da je ispravno - rekla je Spasojevićeva.
Proslavila si rođendan, a fotka je napravila haos? - pitao je voditelj.
Jao,m otišle smo Mina, Aleks i ja, Luks je naišao slučajno i slika se desila. Što da se ne slikamo? - odgovorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se te noći deislo nešto između Luksa i MC Aleks? - pitao je Darko.
Ne, ne... Pričali smo - istakla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.