AKTUELNO

Rado bi ga opet posetila!

Mehmedalija Karamujić danas se prvi put oglasio za Pink.rs, nakon brojnog pominjanja tokom pete sezone "Zadruge", a i posle nje. Nakon što je Dejan Dragojević otkrio da je Karamujića posetio sa Dalilom Dragojević kako bi proverio da li joj o glavi rade mračne sile, podigla se velika prašina u javnosti i svi su bili zaiteresovani za detalje njihovog odlaska na "isterivanje đavola".

Foto: Facebook Printscreen

Mi smo kontaktirali Dalilu, koja je trenutno na kratkom odmoru sa čuvenim Gringom kako bi dala svoj sud o svemu što nam je Karamujić ekskluzivno ispričao.

Foto: Pink.rs

Pročitala sam tekst, ne znam šta da kažem iskreno. Gospodin Karamujić nije rekao ništa lažno ili loše za mene. Ne bih dodavala ništa, osim što je rekao da mi je možda potrebna opet pomoć. Vrlo rado ću otići ponovo na ispitivanje, možda je došlo do neke više sile. Šalim se. Nije loše posetiti njega, možeš da saznaš da li si okej ili nisi. Ja sam sad top, po mojim osećanjima i mislim da ga neću videti u skorije vreme. Karamujić je doktor i profesor i sve, topla preporuka za njega. Ja sad idem na more, na produženi vikend. Trenutno sam jako bolesna, nadam se da će mi biti bolje i da ću se oporaviti za ova dva, tri dana - govorila je Dalila.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: D.T. / A. N.

#Dalila Dragojević

#Karamujić

#Mehmedalija Karamujić

#Zadruga 5