AKTUELNO

Urnebesan kraj!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Mikija Đuričića i Sandru Rešić.

Voditeljka je nakon odgledanog priloga, povela razgovor sa Mikijem.

Ja Irmu na neki čudan i bolestan način gotivim. Ne treba da se čujem ni sa kim. Irma, puno pozdrava, kod mene uvek možeš da računaš na cigarete, ali ne moramo da se družimo i napolju - rekla je Miki.
Miki je javno odbio molbu od Irme - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma...Čućemo se Irma nije problem, ali nemam vremena sad trenutno. Krivo mi je što je izašla tako kako je izašla. Irma je znala da ubode poentu i onako kako i ja mislim, ali za nju Dejan nikad nije bio u pravu - rekla je Miki.

Ivana je uključila narednog gledaoca.

Ljilja Selimović je kraj telefona. Žao mi je što je Sandra otišla, nadam se da je sve u redu. Htela sam da se obratim Sandri, ali ću Mikiju da kažem da ga pratim odavno. Ivana, Vama se obraćam, ovo je emisija koja traje od 22h do ovo doba. Taj termin je neko odredio. Ima ljudi koji su vrlo nepristojni - rekla je gledateljka.
Da li je Dejan izdao Sandru - pitala je Ivana.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Izdao je. Onoliko Sandrino angažovanje treba poštovati, iz bilo kog razloga. Devojka koja peva i ćerka čoveka čiji čovek ima hitove, njoj treba zarada i savršen je pevač, savršena je kao biće i kao čovek. Nije se stidela ni pravila važna što je Ninova ćerka, nego je čistila i pomagala - rekla je gledateljka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga