AKTUELNO

Gledateljak ih žestoko osudila!

U emisiju "Narod pita" uključila se Jovana iz Batajnice, i imala pitanja za Luksa i Marijanu:

Sale koliko imaš godina? - pitala je gledateljka
Znate kako, slavio sam rođendan u Zadruzi. Jarac sam u podznaku Vaga - rekao je Luks.
Da li tvoje godine dozvoljavaju tvoje ponašanje u prošloj emisiji? - pitala je gledateljka

Foto: TV Pink Printscreen

Na Balkanu se svi vezuju za godine. U Americi postoji mašina na koju stanete i ubacite 50 centi i ona vam laže kako se osećate, a ne koliko godina imate. Za mene su godine samo broj koji ne poštujem. Šta ja treba da pustim stomak, nemam zube, žena mi smrdi na zapršku i ima lijander ispod miške. pre bih umro sam nego bio sa takvim ljudima - rekao je Luks.
Rekao si da potrošiš za doručak 5 hiljada evra jel tako? - pitala je gledateljka
Pa ne uvek, ali dešavalo se. Ja volim taj lajfstajl. Tad sam i probavao svašta nešto, vodio sam život u kom sam voleo svašta nešto. Izvinio sam s eza prošlu emisiju, ja sam idiot, bio sam kreten, ali vodim taj lajfstajl - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana lepo izgledaš. Sviđala si mi se unutra, bila si divna, fina, smerna. Šta se sad desilo? - pitala je gledateljka
Nakon izlaska i druženja sa pojedinim osobama, i njihovhi komentara kad mi okrenu leđa i krenu da pljuju, pukla sam. Bila je greška, nisam trebala tako da se pokažem, te osobe su mi totalno nebitne, ali mene je to povredilo i skupilo mi se - rekla je Marijana.
Dejan mi je bio favorit dok nije razlupao sbei glavu. Kad se vratio e tad je počeo da igra rijaliti. Nisam glasala za njega, Janjuš koji je po običaju pobegao mi je favorit. Dalila mi je bila okej, volim što je iskrena, ali se sad uzvezdila - rekla je gledateljka.
Ima mnogo hijena, ljudi joj žele zlo - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.