AKTUELNO

Evo šta su rekli!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio Dalilu Dragojević, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Anđelu Đuričić. 

Voditelj je uključio narednog gledaoca.

Dobro veče, pozdrav iz Kuršumlije, zovem se Zorica. Ne sviđa mi se ponašanje Dejanovo večeras, čovek koji je osvojio prvo mesto, ne treba da se tako ponaša. Za mene je on gril majstor iz Veternika, zbog novog ponašanja. Drvlje i kamenje po Dalili za džabe. Njoj se zamera što je to bilo u javnosti, pa čovek ne može da bira gde će se dogoditi ljubav ili neverstvo. Što se tiče Cara, on je jedan galeb jadranski. Mensur je imao najbolje ponašanje u emisiji "Narod pita". Niti je vrađo ikoga, niti je gledao u telefon. Naravno i Anđela je bila jako kulturna devojka. Vidi se da ima domaće vaspitan je. Dalila ima divne roditelje, to se vidi - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je polako priveo emisiju kraju, pa je upitao sve ponaosob kakvi su im planovi.

Zahvalio bih se svima koji su glasali, nek me prate na Instagramu i jutjuba. Izvinjavam se što sam okrenuo leđa, ali kada neko osudi kada se objavi tuđ po**o snimak, a preti se drugim devojkama po**o snimkom. Takvim ljudima se samo okreće leđa - rekao je Dejan za sam kraj.
Poželela bih puno sreće budućim zadrugarima - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću ovu zimu da provedem u Beogradu, imam neke planove. Svima bih se zahvalila - rekla je Anđela.
Biće uskraćeni za jednog rijaliti maga (smeh). Hvala svima koji su me kritikovali i podržavali. Hvala i Cedeviti - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga