AKTUELNO

Ori se Bela kuća!

Emisija 'Pitanja gledalaca' počela je žestoko od samog starta, a Sanja Grujić je sledeća zadrugarka koja je odgovarala na pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si prošle godine bila fina prema Aleksandri jer si se plašila Dejana, zato što ti je sada trebalo samo dva dana da pokažeš svoje pravo mišljenje? - pročitao je Milan pitanje.
Ako se to odnosi na ono što sam rekla da ima fetiš na oženjene muškarce, ja sam samo bila objektivna. Rekla sam ono što smo gledali i ono što jeste, kasnije smo se zbližile... Ne vidim odakle tolika mržnja prema Kristijanu, pre neki dan je išla kod njega po pomoć kada je imala problem sa usnom. Ovo sa Dejanom nema nikakve veze, on više nije učesnik... Malo je neshvatljivo da u tolikoj ljubavi uđeš ponovo ovde i ostaviš ga navodno zarad para - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

A zašta sam ušla? Da se razumemo, vi ste ostali ušli zbog klikera? - skočila je Aleks.
Ja sam njoj uvek pomagao, za mnoge sam ovde doktor - dobacio je Kristijan.
A vi ste svi ovde došli sa dvora - brecnula se Aleks.
Ja ovu Aleksandru ne poznajem - rekla je Grujićeva.
Nije istina, nego više nikome ne želim da ćutim zaista. Osetila sam i na samom ulasku da nešto nije u redu, da ovo ima veze sa Dejanom, zbog njega je bila sa mnom okej. Sada osećam da me ne voli, iako mi je tražila pomoć oko važenja silikona iz usta, alik dobro. Da, došla sam ovde da se borim za sebe, volim svog dečka i verujem mu sto posto! - vikala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ranije nisam bio narko diler? - viknuo je Kristijan.
Ja bih samo da podsetim sve da ja kada sam bila sa Janjušem u nekoj priči, on nije bio oženjen - rekla je Aleks.
Ja bih samo rekao da svi znamo šta si radila, znam gde si bila u Španiji i sa kim, stvarno malo obrati pažnju na to što govoriš i ćuti - rekao je Veljko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.