AKTUELNO

Šok!

Anita Stanojlović je nastavila razgovor sa Sanjom Grujić u dvorištu, te je otvorila dušu ovog puta o svom bivšem momku, njegovim roditeljima, ali i o svom ocu, koji je se odrekao.

On je za dete super. Majka mi je rekla, počeli smo da te ogovaramo i nešto, on skočio da me odbrani, zato što sam majka njegovog deteta. Terali smo inat i on i ja, meni se obilo o glavu. To što imam dete tako mlada, mislim da je to najbitnije i da nema nikakve veze - rekla je Anita.
Iz svega u životu možeš da naučiš nešto - dodala je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovu borbu za sebe naučila od majke, a ona se trudila da nam obezbede sve. Neka deca koja su živela sa oba roditelja i bolju finanasijsku situaciju, nisu živela kao mi. Uvek smo imali sve, iako se sama borila. Ne bi me čudilo da vidim ovog bivšeg ovde - rekla je Anita.
Misliš - rekla je Sanja.
Da, izjavio je da bi ušao. To bi bili novi Maja i Filip Car, znaš kako je ljubomoran. Ne bih baš da se bijem. Ja čim sam uradila si*e. bilo je odmah: "Starleta" i ostalo. More nosi se u pi**u materinu - dodala je Anita.
Šta kažu njegovi roditelji na sve to - pitala je Sanja.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, N. Žugić

Čujemo se baš dosta puta dnevno. Njegov otac kad hoću da idem negde, on uvek hoće da čuva dete i to. Oni su stvarno uz mene, njegovi roditelji. On ponekad tera inat, ali nema veze. Ako je alimentacija, oni mi daju 5.000 i kažu da radim šta hoću. Oni mi kupuju i pelene, dohranu i sve. Baš su ljudi super. Nego je meni jezik brži od pameti, pa se posvađam - rekla je Anita.
Tvoj tata nikad nije živeo sa vama ili - pitala je Sanja.
On je otišao kad je moj brat imao godinu ipo dana - odgovorila je Anita.
I šta kao ne zanimate ga više - pitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, on ne zna ni kad mi je rođendan. Nit me je pozvao da me pita je l' mi treba nešto - rekla je Anita.
Normalan čovek i tako se ponaša - pitala je Sanja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga