AKTUELNO

Veselo jutro u Zadruzi!

Još jedan dan je otpočeo u najgledanijem rijalitiju na Balkanu a zadrugari su ga dočekali raspoloženo i veselo. Pre nego što su se latili džezvi i počeli da pripremaju prvu jutarnju kafu, zadrugari su se bacili na sledeće aktivnosti.

Zadrugar Jovan Popović je vredno skupljao nered koji su njegovi cimeri ostavili za sobom dan pre. Marko Marković i družina samo su mirno prošli pored i nisu se mnog potresli oko haosa na radnoj površini kuhinje, već su to "zadovoljstvo" čišćenja prepustili svom vrednom cimeru.

Marko Marković se u izolaciji probudio pored Anite Stanojlović i odmah ga je Lepi Mića počeo da ispituje. Zanimalo ga je da li je došlo do prisnog kontakta između Anite i njega dok su bili nasamo.

Mlada Valentina Stanković sela je tik iza Marka Petruševića Petrućija, očekujući neku reakciju od njega. Marko je nezainteresovao sedeo i uživao u muzici za buđenje.

Zaljubljeni golupčići, Adam Đogani i Tamara Nikolić, Dj Tamaris nežno su se ljubili i tako započeli jutro. Tamara je navalila od ranog jutra sa poljupcima a njen dragi je to sa oduševljenjem prihvatio.

Autor: Pink.rs