AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su Nominacije. Večeras zadrugari biraju između Marka Markovića i Anite Stanojlović. Voditelj Milan Milošević je dao reč Zvezdanu Slavniću:

Krenuću od Anite, imamo korektan odnos, a neću da komentarišem njhov odnos. Ona je mlada, naivna devojka i u korektnim smo odnosima. Što se tiče Marka, bilo bi vreme da se odluči sa kojim devojkom želi nešto. Ostaviću njega sada - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je nominovala Jovana Tomić Matora:

Komentarišem ja sve. Marko, pa ovako, sve sam rekla na klipovima, a meni nije jasno što svi komentarišu kako je on dobar, a ja znam da je u Zadruzi 2 pravio je priču i sa Anom, i sa Norom i sa Milicom, i sa Minom. Bila je situacija, Ana Korać je molila Minu da bude kraj Marka da bi ona ušla u priču sa Davidom. Meni je čudno da takav dečko neće da bude u vezi ni sa jednom devojkom sada, a smatram da moram da se opusti jer laska mu da je do ja*a frajer ali je stegnut. Marko je posle napada svih nas na Anitu, a on je ostao u odnsu sa njom. Pričali ste, družili ste se - rekla je Matora.
To nije tačno, nismo prozborili pet reči. - rekao je Marko.
Pričali ste, meni se ne sviđa ova priča. On se pravi blesav, a moram da kažem da nije on takav. On će tek pokazati sebe. Marka duže znam, Anita je opterećena taktički, previše se gledao rijaliti. Oni me iritiraju, tačnije njihova priča, pričaju svi isto, a u rijalitiju nema tipova. Sa Markom sam bolja, a Anita mi se ne sviđa, a ja sam raspoložena da me sve žene iskoriste i nominujem Anitu, Marka duže znam - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.