AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, podigao je Jelenu Golubović i Maju Marinković. Prvo pitanje postavio je Jeleni.

Zbog čega imaš loše mišljenje o Maji, zbog čega je nemoralna i zbog čega je Aleksandra mnogo bolja u svemu u odnosu na Maju - pitao je Darko.
Mislim da je Aleks pomogla Dejanu da dođe do kraja, a Maja je diskvalifikovala sebe. Jedan brak se razveo, drugi je pokušala da razvede. Meni papir nije merilo, ali to što si bila najbolja drugarica sa Aleksandrom Subotić, pa otišla sa njenim vanbračnim mužem, daje mi za pravo da pričam o tvom moralu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče tih brakova, ako je to pravo i prava ljubav, ne može ni jedna Maja niti bilo ko da rastavi. Ne perem sebe, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja sam rekla svoje mišljenje kod tebe na intervjuu - rekla je Maja.
Je l' te vređa to što, Jelena je pomenula tu priču sa Aleksandrom Subotić i stala je na njenu stranu, s obzirom da znamo da ni ona (Aleksandra Subotić )nije cvećka - pitao je Darko.
Kako muž od dečko?! Ja priznajem krivicu. Kriva sam što je ona bila moja drugarica, ali ako je ona mogla da spava sa maminim dečkom i sa njim ima dete, pazi sad, Maja joj skinula dečka - rekla je Maja.
To tebe ne opravdava, Mića je u pravu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti sebe opravdavam. Svi što skačete na mene, sada biste me razapeli - rekla je Maja.
Ti si je u prevodu nazvala nakazom i da treba da tuži hirurga - rekao je Darko.
Ja sam rekla da moram da dam 12 bodova plastičnom hirurgu - rekla je Jelena.
Jelena, nebitno ko ti je drag, komentarišeš ti nju, kao nju - ubacio se Mića.
Zbog čega Maji ne daš 12 bodova? Devojka je išla, uradila 802 operacije ili dve, nebitno je. Zbog čega ne ocenjuješ to što je prošetala - pitao je Darko.
Nije mi ništa jasno sada. Ovde celu noć slušam kako svoje loše stvari pokrivaju tuđim lošim stvarima. Ne, ocenjuj Maju, bez obzira na Aleks. Samo momenat! - rekao je Mića.
Ja sam pitala da li mogu da ocenjujem na osnovu karaktera, stava...Majo, da li osećaš animozitet energetski sa moje strane prema tebi - pitala je Jelena.
Ovde su drugi problemi. Maja je izašla na pistu onakva kakva jeste i to treba da ocenjuje. Ako njoj smeta to što je ona ugradila, na primer, meni smeta Jelena sa ovim čarapama - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da joj je pokriven samo analni otvor. Ako zameraš meni gole grudi, onda zameri i njoj golu guz**u - rekla je Jelena.
Da li misliš Mičo da se Jelena plaši Maje Marinković - pitao je Darko.
Da. Jedno je pričala tada, jedno sada - rekao je Mića.
Znači Uroš Ćertić smatra da to što sam skinula i pokazala grudi, da pokažem da ne treba da ugrađuju grudi, njenu golu zadnjicu ne komentariše - rekla je Jelena.
Ja mislim da Jelena ima kompleks godina. Jelena sve više miriše na Pavla Vujisića - rekao je Mića,

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikoga nikada nisam vređala na konto vizičkog izgleda - odbrusila je Jelena.
Ja dajem glavu da ona sada nosi tanga gaće ili nema uopšte gaće - rekao je Mića.
Ja samo mogu da uđem u toalet sa Matorom ili Zoricom Marković - rekla je Jelena.

Pošto je Jelena otišla sa Zoricom Marković i Jovanom Tomić Matorom u toalet, kako bi proverili da li ona nosi donji veš, Darko se obratio Maji.

Da li si primetila da te se Jelena boji
Nema potrebe da se neko boji mene. Nikome ne pretim niti nadmećem autoritet. Ja sam to što jesam, ali da spušta loptu, spušta je. Vidim da me ne voli i mislim da je to zbog ličnih kompleksa - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što mi to nisi rekla u lice - pitala je Jelena.
Kažem da me iz svojih ličnih kompleksa ne voliš, da je tako, ocenila bi me kao svaku drugu devojku - ponovila je Maja Jeleni.
Ja sam 12 dala Aniti i Aleks, da imam komplekse, ne bih nikoga ocenila - rekla je Jelena.
Ona je rekla: "Neka ustane Maja, ako je nije sramota" - rekla je Maja.
Ona je atraktivna i devojka samo za provod. Kiki, da li se ovakve devojke žene - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti stalno veličaš sebe u odnosu na Maju, a opet Maja kaže da imaš kompleks u odnosu na nju - rekao je Darko.
Uzmite moje slike od pre deset godina - rekla je Jelena.
Ona bi dala da bude ko Maja sve - rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga