AKTUELNO

Haos!

Marina je nastavila rapsodelu budžeta, pa se Bilal pobunio i žestoko joj odbrusio!

Dvoje mladih ljudi koji su imali vezu, Adam i Tamaris, koji su imali vezu, ta veza se prekinula, opet su nastavili da se zabavljaju. meni ste skladan par kod kog vidim i neku porodicu najiskrenije - rekla je Marina.
Daće Bog - rekao je Adam.
Pokažite da ljubav u rijalitiju može da opstane i da je iskrena ljubav koju nosite. Jedan mali, i još jedan - rekla je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam tri srednja, jaoooo. Šta ću sad? Peca i Neca su aktivni od prvog dana. imamo dva brata, jedan koji je baš aktivan i drugog koji želi da učestvuje. I jedan i drugi imate šta d apokažete. Ja sam napravila grešku što sam svog supruga sputavala da se eksponira, zato ga pusti da igr asvoju igru. Petrući, svaka čast na tvom druženu i ponašanju, na učešću takođe. Prvi put čujem tvoju priču iz života, igraš svoj šou bez obzira na sve. Srednji budžet ti dajem Stefane, i Jovani isto. Stefane kad si mi prišao kad sam ispričala da se deset godina nisam razdvajala od supruga, jako si me dodirnuo što si želeo da pomogneš, a mlad si i znaš da ceniš porodicu i ljubav - rekla je ona.
Damire ti si jako inteligentan momak, nismo se mnogo upoznali ad bih mogla da pričam o vama. Šta da rradim, ajde Bilale tebi moram mali budžet. krenuosi žestoko, vidim da vole da te gledaju - rekla je Marina.
To Vam nije u redu, neću da komentarišem. Dajte mi razlog što mali - rekao je Bilal.
Ja delim kako ja hoću. Nisam imala nikakvu komunikaciju sa tobom, Moraš da budeš kulturan, da saslušaš starije. Kad si ušao napao si Kristijana, pa ovo, pa ono, pa ti komentari. Dopusti mi da vremenom definišem mišljenje o tebi. Ti meni ništa nisi dao, što bih ja tebi dala? - rekla je Marina

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.