AKTUELNO

Neće da čuje za osude!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević podigao je Super Cvetu kako bi prokomentarisala odnos Adama Đoganija i DJ Tamaris.

Rekla si da nisi znala kako će on da uđe, pa kad si videla plašila si se kako će to da izgleda. Ti si svaki dan sa golom gu**com - rekla je Cveta.
To je u oku posmatrača - rekla je DJ Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo pre smo komentarisali kako je degutantno - rekla je Cveta.
Činjenica je da ste u poslednja dva dana rekli dve različite priče. Saglasan sam sa Mikicom da je Adam više voli. Kao opareni skačete čim vam se pomene ime, kao da jedva čekate da se priča o vama. Isto ste nisugrni kao Sofija Una. On se drži i dalje svoje priče, a ti si dosta nesigurna. Da ne pričam o tome, da si sa nekim u vezi duže od tri, četiri meseca, pravite pauzu, pa vam se ljubav vrati - rekao je Ivan.
Nama stvarno nikada novac nije predstavljao problem. Nemam ja za šta da se pravdam - rekao je Adam.
Nije mi jasno. Adam izgleda zaista zaljubljen, tu je uvek uz nju. Jednostavno sve se desilo vrlo brzo, taj povratak emocija. To mi nije jasno - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkud vi znate sa kim sam ja bila? To je moja stvar, neću da pričam o tome - rekla je Tamara
Mićo, Milan je rekao da ima poruke gde Tamara pljuje Adama - ubacio se Ivan.
Ja karijeru ne gradim na osnovu svojih odnosa - rekla je Tamara.
Ja znam koliko je Adam iskren, znam koliko mu je bilo teško kada je pričao onu priču o Mireli. Ona je stajala i gledala se u ogledalo - rekla je Matora.
Zato što me ne zanima priča o njegovoj bivšoj devojci - rekla je Tamara.
Mislim da je tvoja ljubav sa Mirelom bila ogromna. Saosećao si se sa tom situacijom i to ti je bila bolna tema - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolan mi je bio taj gubitak, ali se nikada ne bih vratio u taj odnos. Deset puta mi je veća ljubav sa Tamarom. Ja iz poštovanja prema Tamari, ne bih imao kontakt sa Mirelom da uđe - rekao je Adam.
Moram da dodam, mala Valentina je rekla od A do Š kako je Tamara rekla - dodala je Matora.

Zorica Marković je dobila reč na ovu temu.

Stala sam tu da slušam. Adam je uvek iskren, iz aviona se vidi da ima emociju, a ti deluješ totalno neubedljivo. Jeste vi vizuelno lep par, to niko ne osporava. Ti totalno odaješ ono o čemu ja pričam. Samo nije fer prema ovom dečku, ali se to sada trenutno vidi. Najlakše je reći: "Znam šta ja osećam". Šta god da uradiš, izgleda fejk - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Zadruga