AKTUELNO

I ti preteruješ!

Sandra Bakša i Aleksandar Sauer sedeli su ispod trema. Ona mu se žalila na večerašnje ponašanje njenog dečka Bilala Brajlovića, pa su spomenuli i njenog bivšeg momka, Danijela Višića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se on stvarno sviđa, majke mi ti kažem. Ja njemu ke*am šta radi, a on mi kaže da ništa niej uradio - rekla je Bakša.
Malo preteruješ sa nekim stavrima - rekao je Sauer
A kako, ja ne smem da prićčam ni sa kim. Odem do Veljka, doduše on mi je danas kroz sprdnju rekao: "Kakva si riba, šteta što si zauzeta", i ja mu rekla i on večeras kao idi kod Veljka - ispričala je Bakša.
Imam osećaj da ti krećeš prva sa tom pričom - rekao je Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali on meni ke*a za Danijela, boli me ku*ac za Danijela, i ja danas njemu kažem da ne mora da igra sa svima, spušta sedo poda. Jel tebi to okej? - pitala je ona.
Ti se zakačiš za dva lika koje vidiš da vole žene, vole muvanje. Danijela zovu se*si kar, znaš zašto. Bilala si videla već prvu žurku - rekao je Sauer
Meni to nije ljubomora, ja nemam komplekse kao komplekse, svesna sam sebe. Zamisli da tvoja devojka ide i igra sa svima. Druže ne možeš to da radiš, ja napolju mogu da budem sa kim hoću - rekla je Bakša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.