AKTUELNO

Nemiri u Beloj kući!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca' a Milan Milošević pozvao je Maju Marinković i Jovanu Tomić Matoru kako bi odgovorile na pitanja publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ste htele da napijete Marka? - glasilo je pitanje.
Pa nije tako bilo, ja sam samo rekla da smo imali više alkohola sinoć, njih dvoje bi se dohvatili. Marko je znao za to, pitala sam nga da idemo na 'after'. Ja sam htela njih da opijem - smejala se Matora.
Ja sam htela da pijem za svoju dušu, ali... Znaš kako reagujem kada nešto zagrizem. Ne može mene alkohol da poremeti u ljubavnom smislu. Da sam ja zaljubljena i da ga vidim da šeta sa drugim devojkama, sigurno bih napravila skandal - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su stvari jasne. Kada Maja bude htela da bude sa Markom biće, kao što kada Marko odluči da bude sa Milicom ili Anom biće, tako stoje stvari - rekao je Ivan.
Ja sam se distancirala od njega, ne želim više sebe da mučim za nešto gde ne vidim perspektivu. Ja ću se njemu uvek nasmejati kada ga vidim, ali ne želim da budem u tome. Sa kim god da sam pričala, niko nije za mene i Marka - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto devojke ne drže do sebe... Frajer koji im se sviđa se muva okolo sa više njih... Meni je to jeftino. Ko te nije prepoznao odmah, neće nikada - rekao je Miki.
Ja se sa njim samo družim - skočila je Ana.
Ma ko veruje u to još - dodao je Milan.
Meni je to poražavajuće, da se meni sviđa neka žena a da ona ide okolo i muva se sa drugima. Samo bih rekao 'ma ma*š' tamo, ako odmah nisi prepoznala moje kvalitete ni ne trebaš mi... Sa Markove strane sve deluje kao rijaliti igrica... Da ti se sve sviđaju, bio bi sa sve tri pa bi ih ostavljao kao što je Car radio... One se lože na njega a on bi možda bio samo sa Majom, meni je sve ovo jeftina predstava - nastavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.