AKTUELNO

Mića je urniše!

U toku je emisijia "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem, a voditelj je naredno pitanje pročitao Marku Markoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si realan, ćutiš kad Uroš najstrašnije vređa tvoju bivšu, a Kristijanu daješ veliki budžet, a ta Stanija ti je toliko valajla u životu
Dao sam mu srednji budžet, poštujem ga zbog godina i kompletne životne priče. njihov problem i svađu ne želim da spominjem, a za Uroša nisam skočio da šištim jer ne želim konflikte, a kamoli fizički nešto. Njegovo mišljenje i bilo čije me ne dotiče, svoj stav sam izneo. Ja smatramd a je on šmeker i da ne treba da priča sa kim je bio - rekao je Marko.
Reagovao je za Staniju, ali tek posle kad je postao vođa, a trebao je u meomentu to. Malo pre smo brojali, od kako je ovde, 10 devojaka je obrnuo na isti način. Samo su Ana i Mina.. Stanija, Mina, Ana, Nora, maja, Anita, Ana S., Milica, Slađa i Marijana Zonjić. Isto ponašanje sa svimam, osim život sa Stanijom normalno - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Norom i Anom nije istina, nismo bili zajedno. Marijana i ja se nismo ni muvali - rekao je Marko.
On ovo radi odlično, ali povređuje, on je taj. One se ne takmiče koja će njega da šutne i da ode, nego koja će koju pre da eliminiše. Svaka o njemu ima fino mišljenje. Slađana je ušla u 12, a u 12 i 5 je sela pored njega. Što nije sela pored Bože, mlad, lep kao lutka. Što se nisi šalila sa Bunjevcem, on je interesantniji u svim stvarima od Marka Markovića. Šta vas kod nejga privlači kod njega osim izgleda i lepote? - pitao je Mića.
"Mene to en zanima, nemoj mi se brecati" - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.