AKTUELNO

Do sada neviđena svađa u Zadruzi.

Ništa ljude ne može da izrevoltira više od toga da im neko pominje porodicu ili utiče na njihov odnos. Najnovije pismo koje je zadrugarima poslao Veliki šef učinilo je baš to, zatraživši od zadrugara da se izjasne o tome za koga od učesnika smatraju da mu je razgovor sa porodicom napotrebniji.

Foto: Printscreen

Tada su se učesnici složili da je poziv najpotrebniji Luni Đogani i Marku Janjuševiću Janjušu, ipak tu je nastao novi problem. Naime, Veliki šef je ubrzo poslao zadrugarima novo pismo u kom je napisao da su se mnogi nakon izjašnjavanja o pozivu izvinjavali Zorani Stefanov što nisu glasali za nju, tako da je od zadrugara zatraženo da se ponovo izjasne o ovom pitanju.

Tada je u kući ponovo nastala svađa, a nedugo nakon toga Andrijana Radonjić i Luna Đogani su, potrešene ovom temom, počele da plaču.

Foto: Printscreen Youtube

Ja se ne slažem sa vama, vi koji imate dete znate da je to najveća ljubav koja postoji,ali je nama koji nemamo najveća ljubav koju osećamo prema roditeljima, to ne može da se poredi - pokušavao je Anđelo da objasni starijim ukućanima zašto su mlađi glasali za Lunu da se čuje sa majkom, a ne za Janjuša koji želi da čuje svoju ćerku.

Jelena Golubović je u ovoj svađi našla novu žrtvu, te je sada napala Žižu Stojanović kojoj je od Jeleninih reči pozlilo, a Zorana Stefanov je nasrnula na Jelenu tom prilikom, te je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Foto: Printscreen

Je l' si ovako i sa bakom pričala pa se ona šlogirala? Jesi li ovako i sa svojom bakom pričala pa se baka šlog šlog- govorila je Zorala Jelenu, unoseći joj se u facu.

Foto: Printscreen Youtube

Svađa se nastavila još dugo, a ovom prilikom je i Sloba Radanović pokazao da ume da bude vrlo grub. Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimcima ispod.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'