AKTUELNO

Opleo po majci svog deteta!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca.' Prvo pitanje postavljeno je Ivanu Marinkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, može li najava? - upitao je Ivan.
Nije imao da jede, pa je krao, jadniča. To ti je najava. Gladijola su ga zvali jer je krao. Otac ženskog i muškog deteta se is*ao ovde - dodala je Marija.
Ona je is*ala u bazen. Sve šiblje zaraslo - rekao je Ivan.
Ivane, slušao si Marijina izlaganja. Čini se da si se zainati da po svaku cenu oduzmeš Željka i da ga pošalješ tamo, gde je najbolje za njega. Da li je to tvoj dom, hraniteljska porodica, na šta si ciljao? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam tada bio lj8ut, nisam se zainatio. U socijalnom radu sam bio kad sam se razvodio. Bio sam i kada je bilo vezano za moju ćerku, pre deset godina. Kada je Željko u pitanju nisam bio nikada. Ja sam imao acrtan cilj, o kom nisma mnogo razmišljao, kada sam saznao da ulazim ovde. Nisam pravoio neke planove sa mojom sdevojkonm. Plan mi je bio da ovde uspostavim koktakt sa Marijom i Miljanom. Marija je ozbiljan rijaliti kreten. Ona bi bila prosečan rijalitii komentator da nema svega ovoga sa Željkom. Ja sam se preispitivao šta sam rekao Miljani loše kada je ova tema u pitanju. Čuvena rečenica na koju se oni sada povezuju, a ja nisam rekao ništa što vređa dete. Jasno mi je da su se uhvatile za to, da bi vodile rijaliti borbu do kraja. Mariji je jako bittno da se ovde priča. Sa Željkom više neću imati nikakv kontakt. Ne plašim se osude bilo koga. Ja sam neko ko ne polaže račune nikome ovde - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je rekla da si ti imnao priliku blo kada da se viđaš sa Željkom, ali da to sve nisi želeo da uradiš - rekao je Darko.
Što se tiče hraniteljske porodice, ja nemam uvid u ono što se napolju dešava. Mogu samo da sklopim kockice sa onim što može da bude napolju. Pokušan je kontakt među nama, ali to nije uspelo. On je još mali, ne verujem da će velike posledice ostaviti, ukoliko se nešto promeni i krenem da ga viđam, ali mislim da to toga neće doći - rekao je Ivan.
Na čemu se temelji njihov strah? - upitao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam proveo dva sada kod njih u kući. Ja sam ovde došao propuno iskren i otvoren. Nešto mi govori da oni generalno nešto kriju - kazao je Ivan.
Kada su te pitali da li ti podržavaš stav tvoje devojke da oduzmete dete, a ti si rekao da podržavaš - kazala je Marija.
Mislim da Marija spava do pet, Miljana kocka - rekao je Ivan.
Ja se budim, Siniša čisti, kupuje namirnice - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si siguran šta si i ko si, čemu onda pravdanje? Ja ne razmišljam da Željka smestim u hraniteljsku porodicu - kazao je Ivan.
Da li misliš da Miljana i ti možete da se dovetete u istu ravan, kao roditelji istog deteta - upitao je Darko.
Ne možemo da se uporedimo. Ona je abortirala dvoje ili troje dece, ne znam da li je pre. Ona je osoba čija je majka samosvesno oduzela starateljstvo - kazao je Ivan.
Da li je Marija samosvesno izmanipulisala Miljanomi oduzela joj dete, to si hteo da kažeš? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću reći da je tako definitivno, ali nije daleko od istine - rekao je Ivan.
Koliko te je zabolelo to što su napisale da si NN lice? - upitao je Darko.
Nisam naučio da plačem na silu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.