AKTUELNO

Šok!

Mlica Veselinović ustala je kako bi prokomntarisala odnos sa Markom Markovićem i njeno ponižavanje pred njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica se toliko osramotila, molila je Marka da joj da drugu šansu i na silu je želela da mu se uvuče u krevet - rekao je Milan.
Zvala me je u puštionu da bi popričali ozbiljno. Priliom razgovora je istakola da želu da joj dam drugui šansu. Kada neko ima dva lica i ja ga smatram osobom koja nije iskrena, ne mislim da zaslužuje drugu šansu - rekao je Marko.
Samejala sam se tada sve vreme. Gledaoci znaju kako izgleda kada sam ja ozbiljna - kazala je Milica.
Milice, molila si Marka sve vreme za drugu šansu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, da li si realna? Mrtva si ozbiljna bila - dodao je Marko.
Ja sam mu rekla da se nas dvoje zaobilazimo po kući zbog nekih glupoh razloga - rekla je Milica.
Marko, da li te je molila da legnete zajedno? - upitao je Milan.
Da, da možemo kod mene ili kod nje u krevet - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, žrtvo, iskorišćavam te. Rekla sam ti da je glupo da se zaobilazimo, a ne da ja želim vezu sa tobom. Istakla sam da nisam zaslužila da me izbegavaš - kazala je Milica.
Milice, ovo je veliki blam - dodala je Anđela.
Počelo je sve to pre neki dan. Rekao sam Milici kakava ja predviđanja imam. Istakao sam da posle svega što je Marko uradio, da ima šanse opet kod Marka. Mislim tako, to će se desiti. Milica je požurila, išla je za mnom i pitala me je da li stvarno mislim da će se njih dvoje opet spojiti. Marko je pored devojaka koje su mu bile na dlanu, uvideo Anđelu, koja mu nije dospupna, pa je odlepio za njom. Marko sada likuje, on ne bi da se vrati Milici, a sve devojke su mu otišle na svoju stranu. Sofija Una mu je bila poslednja nada. Marko pokazuje indirektno Anđeli da ne želi da bude sa Milicom - rekao je Ivan.
Ivane, da sam hteo da sve devojke budu oko mene, one bi tu bile - kazao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da želim da se kao prijatelji pomirimo, a ne da se kao partneri pomirimo - rekla je Milica.
Milice, izmislila si mnoge stvari. Postoje dokazi za sve što se ovde govori. Vukla si se po podu i molila ga da imate intimne odnose - kazao je Milan.
On je meni rekao da ide da spava, a ja sam rekla da nema spavanja, rekla sam da bira gde će da spava, ali da spavanja nema - kazala je Milica.
Milice, ako si ga ručno zadovoljila u toku dana, pod šatorom, zašto ne bi prišla i tražila mu da budeš intina sa njim - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, ja ti nisam rekla da želim sa tobom vezu. Nisam mu dala da spava, jer nismo završili razgoor. On mi je rekao da ne zaslužujem drugu šansu, a onda sam ga ispitivala zbog čega - rekla je Milica.
Marko je došao i rekao mi je: Ne možeš da veruješ šta mi je rekla!' Rekla mu je za drugu šansu da i zvala ga je da pređe kod njega u krevet, to mi je rekao - kazao je Bebica.
Milice, čekaj, zar me nisi zvala da pređem kod tebe u krevet? - upitao je Marko.
Nisam ti rekla da želim da imam nešto sa tobom, nego sam rekla da nema spavanja - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš da ga nisi molila. Pričaš jedno, radiš drugo. Ostani lažovčina, kakva jesi - dodao je Ša.
Nisam rekla to - istakla je Milica.
Rekla si i da te Marko remeti, da si zbog njega loše. On je uzrog jer si se ugojila, jer si u depresiji, što nemaš volje - rekao je Ša.
Ako sam to rekla, ne znači da sam ga zvala u krevet - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti želiš po svaku cenu da ga preivučeš - kazao je Ša.
Ali ne da ga odvečem krevet. Ja sam zaljubljena, ali ne želim da ga uvučem u krevet. Ne bih ja htela preko kreveta da dođem do njega - kazala je Milica.
Ša, slušali smo svi razgovori Milice i tebe. Milice, molila si Marka da ti da šansu - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je bez razloga prekinuo komunikaciju sa mnom. Meni nije bitno da li će mi iko poverovati - kazala je Milica.
Marko, zašto komuniciraš sa Milicom na onaj vaš način, smeškaš se? - upitao je Milan.
Da sam hteo da imam nešto sa njom i pojedinim devojkama, ne bih čekao. Ona stalno čačka, baca papiriće. Ona je ta koja stalno želi neki kontakt sa mnom - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je samo problem jer se mi bespotrebno zaobilazimo. Istakla sam da mi je krivo jer izbegava sa mnom komunikaciju - rekla je Milica.
Ako će ona da veruje Ivanu u ovo što govorti i predviđa, onda ne znam šta da mislim - istakao je Marko.
Svi smo joj govorili da se okane svega toga, da ga ne juri i ne moli. Ona je imala jednu dobru fazu, ali se sada totalno pogubila. Zbog njega je ušla u fazu koja nije dobra po nju - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da se tumači tako da sma ja zvala Marka u krevet, da bi mi imali nešto. Nadam se da je to što ja kažem validno - rekla je Milica.
Milice, ako si rekao da te Milica ne zanima kao devojka, zašto onda njoj zameraš poruku koju je prenela kada je Bilal u pitanju? - upitao je Milan.
To je sve za mene izdaja. Emocija nije bilo, ali ja ne volim kada mi neko radi iza leđa. Milice, smao moraš da shvatiš da se ja ne volim tuđim mišljenjima i da imam svoj stav - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko god da sa zaljubljena, ne bih imala se*s sa njim, jer nismo zajedno - rekla je Milica.
Ti si toliko zaljubljena, upala si u tešku depresiju, a sada govoriš da ne bi imala ništa sa njim. Milice, lažeš - rekao je Ša.
Milica se jeste zaljubila u Marka, on se njoj dopada. Nešto što sam videla je da se Marko njoj smeška, baca fore, ne radi ona to sama od sebe Očigledno ima tu nečega i sa njegove stane. Pojavila se Anđela, koja mu se svišela. Milica je malo popila, nije se napila,ali se opustila. Želela ga je, nije ništa strašnoali ona to ne želi da prizna - kazala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se juče okačila o mene, smejao sam se tada jer mi je bilo smešno. Rekao sam joj nekoliko puta da ne želim da imam ništa sa njom. Ne želim da dajem lažnu nadu bilo kome - rekao je Marko.
Milice, lažeš. Zavodila si ga juče, zaljubljena si u njega. Ne možeš da podneseš da se bolo koja devojka nalazi blizu njega. Nemoj da lažeš da nisi tražila drugu šansu za vezu, druga šansa se i traži u takvom odnposu da bi ljudi bili zajendo. Ako ti neko kaže da ne želi da bude sa tobom, onda je kraj. Svakoj daje lažnu nadu - rekla je Marija.
On meni zamera Bilala, a svestan je da ga gledam i da mi se svđa - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.