AKTUELNO

Šta li je istina?

Ivan Marinković komentarisao je Nenada Macanovića Bebicu. Govorio je o očinskim figurama i misli da preko malog Željka može da zadrži Miljanu pored sebe. Maja Marinković i Lazar Čolić Zola su se nadovezali na priču, kao i Marija Kulić.

Ovo što je Anđela rekla ne mogu da ne primetim. Kada sam se razveo, upao sam u vezu, ta devojka je imala dete, i moja ćerka je tada bila mala i njeno dete isto. Deca su kao Bebicina bila, u tom uzrastu. Ne možeš da budeš nekom otac, kada nije tvoja krv. Prosto je nemoguće - pričao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je došao kao Miljanin bivši momak. Nikada nije osetio potrebu da njemu nadomesti nedostatak očinske figure, fokusiran je bio na nju. Marija i Miljana su krive za Bebicu, čovek od 40 godina mora vama da podnese stav. Ne želim da krivim Bebicu u ovoj situaciji, ispada da je preko Željka heto da se stacionira u Nišu. Ja se tu neću mešati. Moja ćerka ima super očuha. Ne bi se bunio ako će neko drugi provoditi vreme sa Željkom, tako je jer ja neću živeti sa njima - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću imati problem ako ćeš provoditi vreme sa njim. To je normalna situacija. Da li će da te prihvate ili ne do bnjih je - završio je Ivan.

Maja Marinković i Lazar Čolić Zola dali su svoje mišljenje o celoj situaciji, onda se priključila i Marija Kulić.

Ja sam na te teme jako emotivna. Kao kiša sam plakala, Zola je bio jako iskren kada je izlagao ovo, Mislim čak da su mu oči bile pune suza. Nisu bitni svi ovi, bitno je da dete ima i oca i majku - rekla je Maja.
Treba da bude Bebica i srećan i nasmejan, Željko je danas doživeo ono. Njega Željko ne interesuje, nego odnos sa Miljanom - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Deca da ispaštaju, uopšte mi nije jasno. Vrlo oskudno priča o svojoj porodici, žena mi priča drugo - rekla je Marija za Bebicu.
Ja nisam rekao da volim Miljanu više nego decu. Zbog novinaa mi je žena rekla da ne mogu decu da viđam - kazao je Bebica.
Ne liči mi na osobu koja ne želi da viđa decu, nije on monstrum - govorila je Marija.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D