AKTUELNO

Sada su jasnije neke Teodorine reakcije.

Svađe između Anđela Rankovića i Teodore Džehverović postale su toliko česte da su ukućani i prestali da reaguju na njih. Ove večeri ljubomora je ponovo bila uzrok njiihove rasprave, a Teodora nije prestajala da napada Anđela.

Foto: Printscreen

Tebe zabočle du*e što sam ja otišla, smešna sam bila sama sebi. Bilo me je sramota da se pogledam u ogledalo, ovo je prevazišlo svaku moguću meru- napadala je Teodora Anđela zbog njegove prisnosti sa Minom Vrbaški.

Foto: Printscreen

Anđelo joj nije ostao dužan te je i on nju napadao, ali kada su se malo smirile strasti Džehverovićeva je odlučila da mu objasni odakle dolazi njena ljubomora i kakva je iskustva sa tim imala u prošlosti.

Mene su svi bivši varali, zato imam toliki strah od toga. Pre sam imala kriminalnu vezu sa Savom koji me je varao sa svima. Bila sam i sa Kristijanom sa kojim odem u Poreč i neko me pita "Čekaj zar on nije sa Draganom". Najviše me boli što ja znam koliko mogu da varam, znam kakve mi poruke šalju, i onda odem u retardirani Poreč i saznam da je sa nekom i dan danas ne znam šta se tu desilo ustvari - otvorila je dušu mlada pevačica.

Foto: Printscreen

Anđelo je ta njena razočaranja objasnio time što je bila u vezama na daljinu, ali to Teodoru nije umirilo već mu je savetovala da se smiri i da prekine da bude blizak sa drugim devojkama.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'