AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Marku Stefanoviću.

Zašto nisi iskren prema Sanji, priznaj da gledaš Anđelu, i za stolom i u kuhinji?

Foto: TV Pink Printscreen

Za stolom sam mogao da pogledam samo zašto što mi je neprijatno kad me gledaju kad se ljubim sa svojom devojkom. Devojka me ne zanima, nije moj tip ni u kakvom pogledu. Rekao sam da je devojka na mestu, bar sa strane televizora, kraj priče. Devojka je ušla ovde, nismo se ni upoznali, ne zanima me. Nije prišla ruku da pruži. Ne bih bio sa njom ni da nisam sa Sanjom. Možda sam je pogledao slučajno, ali sam pogledao bez emocija - rekao je Marko.
Slažem se sa njim. Sve verujem, svi se sretnemo pogledima. Što se upoznavanja tiče, nisam htela kao za slavu, posle sam prišla svima. Njemu nisam prišla jer je stalno sa Sanjom, to je sve, nemam više šta da dodam - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo pogledi mogu da mu se zamere, a pogled može da izmisli svako. Mi smo rešili sve nedoumice. Ja imam rijaliti iskustvo, treba da znam kako stoje stvari i kako ljudi mogu da nam se mešaju u vezu. Treba samo da gledam kako se ophodi prema meni. Meni ne pada na pamet da gubim nekoga do koga mi je stalo zbog nekih pogleda, izmišljenih ili kako već. A Anđela kako se izrazila, nije ispalo kao da su pogledi, rekla je da nije htela da krije, da je ispričala kod Darka. Marko joj je dao do znanja da ga ne zanima. Nije mi bio prijatan odnos to veče, ali je trebalo prvo da pričam sa Markom. Verujem mu u potpunosti. Marku ne mogu da zamerim ako o nekom ima lepo mišljenje. Žao mi je zbog onog što sam uradila u ponedeljak - rekla je Sanja.
Anđela, na koji način si ti shvatila poglede? - pitao je Milan.
Nisam nikako shvatila, samo sam videla poglede. Nisam ja došla i rekla Darku da me je gledao jer mi se sviđa, samo sam potvrdila poglede. Ne zanima me, komentarišem kako vidim, u tom trenutku sam tako videla, baš me ne zanima - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću reći još jednom da me devojka ne zanima, zanima me Sanja. To je to, kraj priče - rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.