AKTUELNO

Mnogo ju je povredio!

Maca Diskrecija i Bora Santana imaju vezu kakvu nijedan rijaliti par nije imao! Njih dvoje se u Zadruzi redovno svađaju, a onda nakon nekoliko sati kasnije završe zajedno u krevetu. Iako je nekoliko dana unazad delovalo kao da će sad sve biti u redu, jedna osoba unela je pometnju u njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, sinoć je u Zadrugu ušla nova ukućanka, Nena Petrović, koja je poznata po učešću u najpopularnijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde". Zbog nje je odmah izbila svađa između Mace i Bore:

Ja sam videla šta radiš sa njom. Idi slobodno stavi je u svoj krevet! Sve najbolje želim vama i vašoj vezi! Stavio si joj ruku kod guze! - vikala je Maca na njega.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: U SUZAMA UŠLA U STUDIO: Aleks nije mogla da IZDRŽI kad je ugledala NJIH, a onda PROGOVORILA O Teodori i Anđelu! (VIDEO)

I tokom noći je dolazilo do sitnih rasprava između njih dvoje, a onda je Maca završila u krevetu, gde nije mogla da zaustavi suze. Nju su Miljan, Anđela Veštica i ostali pokušali da uteše, ali nisu uspeli. Pogledajte:

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'