AKTUELNO

Veselo od ranog jutra!

Ukućane najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", sutra očekuje veridba Mace Diskrecije i Bore Santante. Stanari luksuznog novoizgrađenog grada u blizini Beograda, osim Mikija Đuričića i verenika, još uvek ne znaju za ovu informaciju, jer je to iznenađenje koje će zadrugare dočekati u nedelju.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: VERIDBA U ZADRUZI! Bora konačno PROSI MACU, evo i kada! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Bora Santana juče kada je razgovarao sa Drvetom mudrosti nije ni sanjao da će tako brzo veriti devojku u koju je od samog početka "Zadruge" ludo zaljubljen. Miki je odlučio da bude kum, a kuma srećnom paru biće Saška Karan.

Foto: RTV Pink

U duhu veselja ukućane su ovog jutra probudili trubači. Dok su se stanari lagano budili, na noge su odmah skočile pevačice Milica Dugalić i Saška Karan, koje su sve vreme igrale uz zvuke ovog instrumenta.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ostaje da vidimo kako će sutra reagovati Maca Diskrecija, kada bude saznala kakvo je iznenađenje očekuje. Inače, kada su se razbudili, ona, njen dečko Bora Santana i budući kum Miki Đuričić, takođe su se veselili uz trubače.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: LJUBAVNIK SAŠKE KARAN ŠOKIRAO: Njen muž je hteo da me UBIJE, došao je sa desetoricom da se obračunamo! (FOTO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Milica Dugalić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Truba

'