AKTUELNO

Ne prođe ni dan da se ne posvađaju.

Luna Đogani i Sloba Radanović odlučili su posle odgovora na pitanja novinara da sebi udovolje tako što će spremiti zajedničku večeru. Sve je išlo po planu dok Luna u jednom momentu nije na jelo sipala začin koji ne podnosi. Tada je počela da viče, a svoje makarone je prepustila prisutnim ukućanima.

Foto: RTV Pink

Ja sam htela to da jedem, mnogo mi se jelo, a sad su oni pojeli. Nisam znala da imamo so u kući, je*ala vas sve so! –vikala je Luna iz sveg glasa.

Foto: RTV Pink

Sloba joj je tada objasnio da ne može da besni na sve prisutne zato što je sama napravila grešku. Ona, međutim, nije prestajala da kuka kako je gladna.

Oćeš da ti isperem makarone? Šta hoćeš? Hoćeš nudle, je l' hoćeš batine? - vikao je Sloba

Foto: RTV Pink

Njih dvoje su potom prešli u sobu za izolaciju, gde su nastavili da se svađaju jer ona nije pristajala ni na jednu njegovu ponudu. Njega je nerviralo što ona ne želi da jede iako je bolesna, a sa druge strane njoj je bilo mrsko da na silu jede bilo šta. Sve ovo izazvalo je novu raspravu između ovog mladog para, koja je trajala do kasno u noć.

PROČITAJTE: Kija se posvađala sa SLOBOM, pa BRIZNULA U PLAČ: Svaki put KAD SE SETIM TOGA ne mogu da prestanem da plačem!

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'