AKTUELNO

Njegov brat najbolje zna šta se krije iza svega.

Maneken Jovan Mijalković ušao je u Zadrugu pre dve nedelje, a iako je ćutljiv, on je privukao veliku pažnju javnosti zbog bliskosti sa Anđelom Rankovićem, kao i zbog nerazjašnjenog odnosa sa Lunom Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je u odnosu ovo troje zadrugara najviše privuklo pažnju jeste Anđelova izjava da zna nešto o Luninom ponašanju na Zlatiboru, na kom su zajedno sa njom bili i on i Jovan, a što bi moglo da je "uništi". Luna je na ovu temu progovorila priznavši da su je svi optužili kako je konzumirala narkotike na tom putovanju. Ona je tom prilikom poricala sve, govorivši kako se radi o glupim tračevima.

Foto: Pink.rs

Iz tog razloga mi smo odlučili da kontaktiramo nekoga ko je upućen u čitavu priču, a nije pod budnim okom kamera. Jovanov brat, Milan Mijalković priznao nam je da zna o čemu se radi, a pritom nam je otkrio još neke detalje ovog, posebno interesantnog, zimovanja.

Znam za to. Oni su tada bili u društvu sportista, poznatih fudbalera. Jovan i Luna su se tom prilikom zgotivili i družili se sve vreme. Ono što sigurno znam jeste da Jovan nije bio sa Lunom, a jedino što ih je spajalo bili su ti poznati sportisti - otkrio je Milan, što je dovelo u pitanje Luninu priču tokom koje je govorila da je bila u društvu narkomana, te da je zato optužena da se drogirala.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan se, nakon priče o Luni, osvrnuo i na Jovanov odnos sa Zoranom Stefanov. Naime, Jovan i Zorana su se jedno veče ljubili, da bi nakon toga Jovan naprasno počeo da je gleda kao drugaricu. Nikome i dalje nije jasno zašto Jovan nije bacio oko ni na jednu ukućanku, a njegov brat rekao nam je svoje mišljenje po pitanju ovoga.

Foto: TvPink Printscreen

Mi ne znamo šta on tamo vidi. Možda je video nešto vezano za Zoranu što mu se zgadilo i sada mu se više ne dopada. On je takav. Perfekcionista je, a tamo nijedna devojka nije njegov tip. Eto, kad bi se gledala neka devojka za vezu možda bi Kija bila najpribližnija tom tipu, ali sve ostalo baš slabo - iskren je bio njegov brat.

Foto: Printscreen Youtube

Poznato je, takođe, i da su Jovan i Anđelo u realnom životu najbolji prijatelji, a primetno je da u Zadruzi ne provode toliko vremena jedan pored drugog. Iz tog razloga smo upitali Milana šta misli o njihovom odnosu u rijalitiju, kao i da li su ovakve izmenjene okolnosti uticale na to da se njihov odnos pokvari.

Foto: TvPink Printscreen

Jovan je pre ulaska rekao da neće gnjaviti Anđela jer je u vezi. Drago mi je da je tu Nikola i da se sa njim zbližio, mislim da mu Nikola mnogo znači. Ono što me nervira jeste što je toliko ćutljiv, nešto ga koči, ali verujem da će vremenom da se opusti. Napolju je mnogo energičniji i pričljiviji. Takođe, bavi se manekenstvom i trebalo bi više da pokazuje svoje telo, jer toliko trenira. Nadam se da če se opustiti i pokazati sve kvalitete koje ima - priznao je on.

Jovanov brat je dodao i da misli da je Jovan pomalo povučen i zbog privatnih problema o kojima sigurno razmišlja i u Zadruzi, kao i da bi voleo da može da mu poruči da ga svi podržavaju bez obzira na sve.

Autor: L. Bursać

Foto:

#Jovan Mijalković

#Rijaliti Zadruga

'