AKTUELNO

Kako u Beloj kući preovladava euforična atmosfera, Veliki šef odlučio je da takmičarima omogući nešto što nimalo nisu očekivali.

S obzirom na to da će novogodišnju noć provesti daleko od svojih najbližih, zadrugari su dobili mogućnost da svojim najdražima pošalju poklone i time čestitaju novogodišnje praznike.

Naime, Veliki šef je poslao pismo u kojem je naglasio da svi ukućani moraju dati tačne adrese onih kojima će poklonima ulepšati praznike, kao i da svi darovi mogu biti u vidu pisma, a mogu se pozabaviti i sopstvenom kreacijom.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi Zadrugari, u susret Novoj godini i praznicima dobili ste mogućnost da iznenadite svoje najmilije. Ukoliko želite da pošaljete poklone onima koje najviše volite, morate da naglasite kome ih konkretno šaljete i šta šaljete - poručio je Veliki šef.

Pojedini zadrugari bili su presrećni zbog ovog čina koji je omogućio Veliki šef, dok je jedna od ukućana izjavila da njena porodica verovatno nije zainteresovana za ovakvu vrstu iznenađenja, te da od njenog sadašnjeg dečka još uvek ne zna adresu stanovanja iako tvrdi da se dugo poznaju.

Foto: TvPink Printscreen

Reč je o Kristini Kiji Kockar, koja je odmah po završetku pisma poručila sledeće:

Ne znam kome bih poslala pismo, iskreno, moji roditelji nisu u tom fazonu. Možda bih Andriji poslala, ali ne znam njegovu tačnu adresu.-rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Kako je Nova godina sve bliže, ukućani će na ovaj način imati priliku da pokažu ko im najviše nedostaje. A kako su zadrugari prokomentarisali ovaj čin pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

Pročitajte još: I NJOJ JE ZAMERILA! Posle Katarine, Jelena Golubović ODBILA DA PRIČA SA Dušicom!

K.R.

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

'