AKTUELNO

Morao je da promeni mišljenje.

Kako je danas Dragan Mladenović Proka obišao zadrugare i zatekao veliki haos, nehigijenu, naredio im je da do Nove godine moraju sve očistiti, kako bi sve izgledalo kao kada su se uselili u rijaliti.

Foto: Printscreen Youtube

On je u razgovoru sa ovonedeljnim vođom Banetom Čolakom rekao da se najvrednijim radnicima koji se brinu o farmi podeli 5.000 dinara. Međutim, Bane je po sopstvenom nahođenju podelio novac onome za koga je on smatrao da treba da ga dobije.

Zadrugari, Proka je bio jasan kada je 5000 dinara dao vođi, ali je vođa očigledno po svojoj volji odlučio da uradio ono što on hoće, a ne što mu je rečeno. Bane je po svemu sudeći pomislio da sa novcem koji je Proka doneo može da radi šta hoće zaboravljajući da su gledaoci i Veliki šef dobro videli ko treba da dobije pare. Dakle, Banetu je jasno rečeno da novac pripada onima koji su brinuli o životinjama i farmi - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je Bane naredio da se novac vrati i izvršio preraspodelu, a novac dodelio Divni Milanović koja se brine o pilićima, Mikiju Đuričiću, Nikoli Arsiću i Bori Santani koji su zaduženi za farmu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: SVE ZA PORODICU: Sloba BANKROTIRAO, pa tražio TAJNI ZADATAK, a sve to kako bi kupio POKLON najmilijima! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Proka

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'