AKTUELNO

Ne mogu da uživaju u svojoj ljubavi!

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković započeli su svoju vezu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti, Zadruzi. Na samom početku njihova romansa bila je veoma turbulentna, ali su onda ušli u period kada su mogli da uživaju u svojoj ljubavi. Međutim, u poslednje vreme su njih dvoje ponovo krenuli sa svađama!

Foto: TvPink Printscreen

Iako se ponekad čini da su razlozi za njihove svađe bezazleni, njima to očigledno ne izgleda tako, a sinoć su ponovo počeli da pričaju o svojim problemima:

Smorila sam se zato što mi nije bilo jasno zašto si pobegao, jer je tako izgledalo. Poludela sam, sve vreme imam osećaj neki i to je to. Ti si meni rekao da te ostavim na miru. Sve vreme imam osećaj da sam neki retard, možda jesam debil, jesam teška, izgledam kao da mi je ponekad svejedno, ali ja ne krivim tebe zbog toga, to je moj problem. Ti si sam rekao Jovanu da si nervozan zbog mene. Nervira me što sam ja ovde predstavljena kao neki ološ. Ne želim da tvoji gledaju kako ja tebe maltretiram, jer ja nisam takva - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo, naravno, nije mogao da ćuti na njene izjave, te joj je poručio da je veoma nervozan:

Pre mesec dana ti nikad ne bih rekao da me je iznerviralo to što sam ti zamerio, ali sam ti rekao jer ne mogu više da ćutim. Nervozni smo, iskidali smo se i ti i ja. Kao što ti možeš mrtva ladna da kažeš da se zasitiš - poručio joj je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ČIM JE MINA OKRENULA LEĐA! Dragica BACILA OKO na Đeksona: On je jedini muškarac u kući! (VIDEO)

Da li će ovaj par uspeti da pronađe zajednički jezik i nastavi da uživa u svojoj ljubavi, videćemo u danima koji dolaze:

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'