AKTUELNO

Situacija od sinoć i dalje glavna tema u Janjuševom društvu.

Šta se dešava između oženjenog koraškraša Marka Janjuševića Janjuša koji je rekao Ani Korać pre nekoliko dana da će je veriti i pevačice Sare Reljić koja je u "Zadruzi" započela ljubavnu romansu sa reperom Vojketom, bila je i glavna tema ovoga jutra.

Foto: RTV Pink

Sve je krenulo sinoć, u toku igre istine, nakon čega je nastala opšta svađa među ukućanima. Sara Reljić i Marko Janjušević Janjuš bili su i više nego bliski, a pevačica je ranije pisala pismo ovom cimeru, do koga je portal Pink.rs, došao u posed.

PROČITAJTE: POJAVILO SE PISMO KOJE DOKAZUJE SARINU I JANJUŠEVU AFERU: Od tvog DODIRA POLUDIM! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Nakon što su se probudii, zbog ove teme, došlo je do rasprave između Marka Janjuševića Janjuša, Lepog Miće, Nemanje Đerića Đeksona i Milana Miloševića.

Ako su akteri nevini, onda svi lažu. Šta te boli k*rac Janjuše. Ne može se ništa sakriti, ako je pušila k*rac, onda je pušila - pričao je Mića Janjušu.
Alo kralju, ja Saru za rame nisam pipnuo. Alo to je jedno pismo bilo kralju. Devojku zaglio tri puta u životu - branio se Janjušević.

Foto: RTV Pink

Ja sam bila zaljubljena, više nisam. Treba da kaže ono što oseća. Ona je kriva. Treba da kaže da! Pušila sam k*rac! - govorio je Mića o Sari i dodao: Vi ste šetali zajedno, vi ste se družili. Ja sam to zemljače znao prvi, ali boli me k*rac!

PROČITAJTE: OPASNO ZAKUVAO ČORBU: Miki i Đekson se POSVAĐALI zbog NJIH DVOJE, uletelo i obezbeđenje! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Marko Janjušević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sara Reljić

'