AKTUELNO

Preokrenuo priču u svoju korist!

Maca Diskrecija je danima u depresiji otkako je raskinula veridbu sa Borom Santanom, a još više kada je saznala da je za njega to bio samo šou, dok je ona u celu priču ušla srcem i iskrenim osećanjima.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su prethodne noći odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih Maci je postavio novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, koji je upitao pevačicu da li misli da je njena posesivnost uticala na to da Boru otera od sebe:

Pravi muškarac pored mene ne može da pogleda nijednu ženu. Takve muškarce ne želim pored sebe niti treba da postoje. Bilo kakvo vaćarenje, grljenje, ljubljenje, sve to. Evo, zašto to Vojke to ne radi sa Sarom? To je pravi muškarac. A Bora nije, pljuvao me, svašta mi radio, a zezati se sa nečijim osećanjima je veliki greh - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOK SU JE SVI NAPADALI: Vojke i Janjuš STALI U Sarinu ODBRANU! (VIDEO)

Nakon njenog komentara, uključio se i Bora, koji je ponovo krenuo da napada Macu zbog toga što mu je ona navodno branila da se druži sa ljudima u kući, te mnoge devojke nazivala pogrdnim rečima, rekavši da su ku*ve. Kada su novinari upitali ko su te devojke, Bora je naveo Teodoru, Lunu, Anu Korać i druge devojke. Maca je pokušavala da se odbrani time da ona nikad nije nijednu devojku imenovala, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimcima ispod:

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'