AKTUELNO

S obzirom na to da su ukućani imali vremena za odmor u proteklih nekoliko dana, Veliki šef odlučio je da ih iznenadi jednom izuzetno zanimljivom igrom.

Kako su ukućani u pokušaju da sakriju nešto što javnost ne bi trebala da zna i krili se u toaletu za šta su bili strogo kažnjavani, ipak postoje tračevi i istine koji znaju jedni o drugima, a koje zbog kontradiktornosti nisu smeli da iznesu javnosti.

Iako je ovo izuzetno teška psihološka igra za pojedine zadrugare koji ne žele da komentarišu tuđe postupke, kako se ni sopstveni ne bi otkrili, Veliki šef doneo je odluku da sve tajne i tračeve u Beloj kući moraju ugledati svetlost dana.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, ukoliko želite da učestvujete u izazovu koji je za Vas pripremio Veliki šef, nađite dobrovoljce koji će jedni o drugima reći tračeve ili tajne, a koje još uvek niste rekli jedni drugima - pisalo je u pismu koje je poslao Veliki šef.

Naime, za ovu igru dobrovoljci koji su se prijavili za učešće u ovoj igri bili su: Teodora, Bane, Zorana, Filip, Sara, Sanja, Marko, Andrijana, Nikola, Anđelo, Nena i Sanja.

Foto: RTV Pink

Kako je igra započeta, zadrugari nisu imali petlju da jedni o drugima pričaju šta su čuli ili videli u beloj kući, pa su jedni drugima počeli da postavljaju pitanja što nikako nije bio izazov velikog šefa. Kakav je izazov postavio Veliki šef s ciljem da se razotkriju sve tajne ukućana pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

POGLEDAJTE JOŠ:POMIRILI SE, PA ODMAH NASTAVILI PO STAROM: Saška i Milan se ne smiruju!(VIDEO)

K.R.

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'