AKTUELNO

Udarila ljubavnica na ženu!

Nakon suđenja koje je imao Bora Santana sa Sarom Reljić, Kristinom Kockar i Macom Diskrecijom, na red je došlo drugo. Ovoga puta Luna Đogani tužila je Kristinu Kockar, zakonitu suprugu njenog dečka Slobe Radanovića, jer blogerka oseća da između supružnika i dalje postoji blizak odnos i da je to boli i vređa.

Foto: RTV Pink

Ja sam tužila Kristinu zato što je veče kada je bila repriza, Sloba malo pobesneo, skinuo zavoj, počeo da histeriše... Ja sam umislila da se Sloba smiro zbog Kije. Tada sam se još više uvredila. Čula sam kako kruže priče da sam ja kriva što je Sloba takav - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Kija je odmah ustala i počela da se brani rečima kako ona smatra da nije kriva za odnose između njenog supruga i njegove devojke.

Ja sam Slobodana smirivala iz najbolje namere. Najviše je mogao sebe da povredi. Sloba je jedno nezahvalno go*no! - kratka je bila Kija.

Foto: RTV Pink

Sloba nije obraćao pažnju na ove Kijine uvrede, nego je izneo detalje te večeri iz svog ugla. Radanović je rekao da niko ne zna kako je njemu i da nije slušao šta mu je pričala supruga kada je bio nervozan, kao i da ga Kija nije smirila.

Foto: RTV Pink

Nema šta Luna da se ljuti, jer ja njega znam. To je činjenica, znam ga više. On mene zna bolje nego ja Andriju. To sve stoji. Ja sam samo njemu prišla da ga smirim. Ja sam samo kriva što sam pokušala da budem OK prema njemu. Slobodan mene ne zanima više ni kao prijatelj, ni kao zadrugar. Ako ste primetili, ja od tada nemam kontakt sa Slobodanom. On mene emotivno ne zanima. Ja odlično znam da ga iznerviram i da ga smirim - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Nakon što su se posvađali Bora Santana i Jovana Tomić Matora sa Dragicom Janičić, zbog psovke, Lepi Mića očitao je lekciju Kristini Kockar. Pevač je Slobinoj ženi rekao da bi bilo najbolje da se povuče i da dopusti Lunu da zauzme njeno mesto pored pevača.

Samo bih želela da se nadovežem u vezi tog razvoda, naravno da je meni to degutantno da radim ovde, a nije samo do mene to, nego i do Slobodana. Naravno da ćemo se razvesti - istakla je Kockar.

Na kraju je Luna Đogani rekla da povlači tužbu protiv Kristine Kockar i istakla da njen dečko nije agresivan, a sud je odlučio da Kija na kraju nije kriva.

PROČITAJTE: KIJIN PAKAO SE NASTAVLJA: Nakon Lune, ova zadrugarka BACILA OKO na njenog partnera! (FOTO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Đurković

'