AKTUELNO

Iako se u Beloj kući svakodnevno otkrivaju tajne i nedoumice zadrugara, tako je i Bane Čolak u igri istine otkrio šta ga zbunjuje.

Kako Veliki šef svakog petka ima kreativne ideje za ukućane, tako je odlučio da ponovo pošalje pismo zadrugarima u kojem navodi da svi takmičari moraju učestvovati u igri istine.

Naime, u ovoj igri svi ukućani moraju postaviti pitanje ostalim zadrugarima i tako pokušaju da razotkriju sve što oni smatraju tajnom. Iako je poznato da je Bane Čolak izuzetno otvoren za ovakve razgovore, tako je bez dlake na jeziku postavio Ani Korać žestoko pitanje,a koje je i te kako povezano sa Markom Janjuševićem.

Foto: RTV Pink

Da li misliš da  je ok kad ovako prilaziš Janjušu svakodnevno i kad ga maziš ispod pokrivača? I video sam da ga mažeš kremom... i da li misliš da je ok kad ga grliš kontstano?  Mislim da bi se Janjuš sklonio od tebe možda mu prija to... ne kažem, ali pitam tebe. I kako bi ti odreagovala da tvoj muž tako komunicira sa nekom?

Foto: RTV Pink

Bane je bio i te kako surov dok je ispitivao Anu o svemu što je i ostale zadrugare zanimalo. Ana je bila zamišljena dok je razmišljala šta bi odgovorila na Banetovu konstataciju.

Pa, ne znam šta da kažem... mislim da je to sasvim normalno i da ću se družiti i dalje. Ne mislim da radimo ništa loše, iskreno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je nerado odgovorila na ovo pitanje, a ovo je izazvalo začuđujuću reakciju ostalih zadrugara. Ana je nastavila da odgovara na žestoka pitanja, kao i šta bi se desilo da njen muž postupa kao što to radi Janjuš. Ukoliko želite da pogledate Anin detaljan odgovor pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Ana Korać

#Bane Čolak

#Marko Janjušević

'