AKTUELNO

Igra istine svakodnevno otkriva o ukućanima sve tajne, a Matora je imala veoma interestantno pitanje za Divnu DNK.

Iako je u igri istine, a koju je organizovao Veliki šef mnogo toga otkriveno o ukućanima, čak i za one o kojima mnogi misle da se ne bi imalo šta reći, Jovana Tomić Matora je kod Divne MIlanović primetila nešto veoma zanimljivo.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Matora je primetila da Divna nema apsolutno nikakav problem da bude sa osobom istog pola, pa je tako odlučila da joj postavi pitanje sa kim bi bila da nije u braku sa Markom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nisam udata za Marka imala bih dečka ovde, a to bi bio Bane. Ali ja sam udata žena i ovde mogu da imam samo prijateljski odnos i da on bude tu za mene i ja za njega - rekla je ova zadrugarka.

Iako se Matora u nastavku našalila sa Divnom kada je upitala da li bi imala emotivnu vezu sa njom, ona je svojim odgovorom i te kako šokirala ostale zadrugare:

Foto: RTV Pink

Pa da nisam sa Markom u braku, bila bih i sa tobom - iskreno je odgovorila Divna.

Ukućani su u trenutku zaćutali, jer nisu očekivali da Divna ima sklonosti ga istom polu. Kakva je bila reakcija ostalih takmičara i da li je Divna bila iskrena ili je samo želela pažnju pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K. R.

#Bane Čolak

#Divna Milanović

#Jovana Tomić Matora

'