AKTUELNO

Samo najizdržljiviji uspeli su da plešu toliko dugo.

Iako su zadrugari kroz svoj četvoromesečni boravak u rijalitiju učestvovali u mnogim igrama koji su bili izuzetno teški i naporni za njih, Veliki šef ni ovoga puta nije štedeo ukućane.

Naime, učesnici rijalitija "Zadruga" danas su imali zanimljiv zadatak, a to je da svi moraju igraju napolju dok muzika ne stane. Svi ukućani imali su pravo da odustanu, a pobednik je onaj koji ostane poslednji.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je većina zadrugara posle nekoliko sati odustala od igre i nastavila svoj boravak u kući uz mnogo smeha i neprevaziđenih konflikta na koje širi auditorijum navikao, u finalu ove igre ostali su Zorana Stefanov koja je bila u paru sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i Saška Karan kojoj je partner za ples bio Marko Miljković.

Foto: RTV Pink

Nakon šesnaest sati borbe za prvo mesto, pobednici koji su poneli svoju titulu i nagradu za najhrabrije takmičare bili su Saška i Marko. Oni su bili preponosni na svoju pobedu, a Veliki šef ih je bogato nagradio.

Foto: RTV Pink

Preumorni takmičari bili su izuzetno srećni, a kako su im ostali ukućani čestitali na ovoj nesvakidašnjoj pobedi pogledajte u linku koji se nalazi ispod ovog teksta.

K. R.

#Marko Miljković

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'