AKTUELNO

Želi da napusti "Zadrugu"

Anđelo Ranković je u nekoliko navrata pokušao da napusti najgledaniji rijaliti "Zadrugu". Nakon pisma Velikog šefa on se obratio svojim cimerima i svojoj devojci  i saopštio im sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam danas rekao da se isključujem iz ovog i to ću uraditi. Rekao sam da ću da odem odavde, pokušao sam 30. da odem odavde, izašao sam dva puta i vratili su me. Danas sam pokušao da dignem onu kapiju, nisam uspeo, Bane me sprečio. Pošto to nije način da odem odavde, ja želim da objasnim zašto više neću boraviti ovde i hoću da se izvinim svima danas koji su me pitali kako sam, a ja klimnuo glavom. Želim da izađem odavde što pre. Hvala vam na svakom lepom trenutku svima vama, izvinite za svaki loš trenutak ovde...Teodora hvala ti na svemu ovde lepom. Izvini na svakom zlu i bolu koji sam ti naneo ovde, na svakoj tvojoj suzi, neće se više to ponoviti nikad. Ovde ja stajem, ovde se ja isključujem - rekao je između ostalog Ranković.

Foto: Printscreen Youtube

Ne mogu da pobedim sebe, ne mogu da se smejem, želim da vidim mamu, ujaka, babu, svoje kuče, hoću da vidim svoje drugare, samo se isključujem iz ovoga. Molim vas, ne želim da ulazim u konverzacije. Preklinjem vas da me u subotu pustite da izađem - završio je Anđelo.

Njegova devojka Teodora Džehverović je shvatila da Anđelo neće odustati od ove odluke, pa je sve vreme nakon ovoga preplakala za stolom.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: DOBIJA SEK*UALNE PONUDE OD POZNATIH DAMA! Dragica priznala: Poljubila sam se sa ŽENOM! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'