AKTUELNO

Ne mogu da funkcionišu jedna bez druge.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su prethodnih dana imale žestoke svađe kojima je njihov odnos doveden u pitanje. Naime, kako plavuša nije sigurna šta zaista oseća prema Matoroj i ne može da joj uzvrati istom merom ljubav, Tomićka je u nekoliko navrata optužila Sanju da nije pravedna prema njoj.

Foto: Printscreen Youtube

Kao i svakog ponedeljka, nezaobilazna tema za novinare je bila situacija koja vlada između njih dve koju su obe prokomentarisale kada je splasla tenzija i sada se konačno dogovorile da održavaju čisto prijateljski odnos.

Postoji nešto i ne može niko da se pere i pravda i priča neke stvari. Ona stvarno nije zaljubljena u mene i ne voli me istom jačinom kao ja, ali to ne znači da Sanja nema emocije prema meni - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ja ne pokazujem neka osećanja javno to ne znači da ih nemam. Ja Jovanu ne mogu da volim kao devojku, to je meni nepojmiljivo. Ta naša bliskost je meni čudna. Postoji neka privlačnost koju ja ne mogu da objasnim, ali ja nju ne mogu da volim kao devojku, ne znam kako to mogu da objasnim. Nikada nisam bila sa devojkom, meni je sve to čudno, ali mi itekako Jovana prija i draga mi je, prirasla mi je srcu. Kada samo se posvađale, nismo pričale dan, dva, pokušale smo da nađemo kompromis jer je ona osoba sa kojom sam provodila 24 časa ne bih mogla da funkcionišem ovde bez nje i onda smo se dogovorile da se ne bi izbegavale i pravile tenziju, da pokušamo da izbalansiramo naš odnos koji je prijateljski - zaključila je Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

O njihovom odnosu je dala mišljenje i Andrijana Radonjić koja je sa obe ukućanke u vrlo korektnom odnosu i tokom rasprava je tešila i jednu i drugu. Ona je javno pred svim zadrugarima istakla da misli da njih dve treba da ostanu drugarice i da njihova veza ne bi funkcionisala.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJA ŽELI BEBU?! Zadrugarka ispitivala Divnu šta je potrebno da uradi kako bi dobila žensko ili muško DETE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo možet pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'