AKTUELNO

Da li će uspeti da prebrode ovu svađu?

Nakon što su zadrugari odgledali spot za pesmu Slobe Radanovića, Luna Đogani je otišla u sobu i porazgovala sa Sanjom Stanković kako bi izbacila sve iz sebe što je muči. Plavuša je u prvi mah pomislila da je blogerka potištena zbog spota u kojem je Kristina Kockar, a ona joj je rekla o čemu se zapravo radi.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je otvoreno rekla da ni najmanje nije neraspoložena zbog spota, već zbog uvrede koju joj je uputio Sloba nazvavši je nakazom, iako je on to rekao u šali.

Povredio me je, ima tako neke izjave. U afektu kaže nešto iz šale, mene to uvredi. Sedeli smo ovde i rekao mi mrš u pi*ku materinu i ja se tu kao naljutim i on meni kao šta se ljutiš nakazo. Jel se ti ne bi uvredila da ti dečko kaže nakazo. Ja znam da on to ne misli. Zamisli sad ja njemu u društvu kažem,ćuti ti debela nakazo. Jel to lepo, da ti dečko kaže? On kaže ja se tako šalim sa drugarima. Sa drugarima tako možeš sa mnom ne možeš - pričala je Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

On zna da to meni smeta. Nijedan dečko me nije nazvao ružnim imenima, ne može niko tako da priča sa mnom razumeš, ne dozvoljavam da bilo ko tako priča sa mnom. Moraš da me poštuješ - žalila se Luna.

Pored Sanje nju su saslušale i Sara Reljić i Andrijana Radonjić koje su je posavetovale da porazgovara sa svojim dečkom i da mu skrene pažnju na to što joj smeta kod pevača kako ubuduće ne bi ulazili u konflikte, što je ona i učinila.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MILJANINA MAJKA SASULA ANABELI I GAGIJU SVE U LICE: To između Lune i Slobe NIJE LJUBAV! (VIDEO)

Šta je još Luna rekla Sanji možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'