AKTUELNO

Sasula mu sve u lice.

Bračni drugovi Kristina Kockar i Sloba Radanović su u proteklih meseci imali žestoke provokacije. Otkako je ušla pevačeva drugarica Nadežda Biljić i otkrila informacije kojima su svi ukućani bili zatečeni, njihov odnos se pogoršao i kulminirao današnjom svađom.

Foto: Printscreen Youtube

Ko si ti da govoriš meni da se sklonim, kako te nije sramota? Vi ste mene napravili budalom, jeste li vi normalni, šta vi radite? Nastavite slobodno. Blam me je da budem sa tobom u braku! Nemoj da mi se obraćaš! - Besnela je Kija na Slobu, a kako on nije želeo da ulazi u raspravu sa njom, nastavila je:

Foto: Printscreen Youtube

Ne želiš mene za neprijatelja. Ti si meni već dosta stvari uradio da ću imati traume za ceo život, i to vrlo dobro znaš. Vrlo je jadno što se prema meni tako ponašaš posle svega.
Pametnije ti je da ćutiš. Skloni mi se s očiju - odbrusio joj je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba se trudio da ostane imun na sve uvrede koje mu je uputila supruga čak i kada ga je nazvala "najlošijim čovekom". U jednom trenutku se činilo da će Kija zaplakati, a Radanović joj je odmah podviknuo da ne pravi žrtvu od sebe.

Pročitajte još: MILJANA ŽESTOKO NAPALA MACU, PA JE UDARILA TAMO GDE NAJVIŠE BOLI: Ti si SRAMOTA za ženski rod! (VIDEO)

Kako je izgledala svađa supružnika i ko je izvukao deblji kraj možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'